· · Komentari: 0
OTVORENO

Ana Bekuta otkrila u kakvom je odnosu sa Cecom: Evo šta se krije iza prepirki u Zvezdama Granda!

Folk pevačica Ana Bekuta godinama je članica žirija muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", u kojem je odnedavno i njena koleginica Svetlana Ceca Ražnatović.

1634279617_ceca.jpg
Foto: YouTube printscreen /TV Prva

Ceca je dosad u više navrata "upadala u vatru" sa članovima žirija, a Bekuta je otkrila ima li čarki između nje i Svetlane.

Pročitajte još: Sanja Marinković iskreno: Muškarac treba da bude jači od žena u krevetu

- Ma kakve čarke! Nikakvih čarki nema između Cece i mene, sve je mirno, i ja sam, šalimo se na svoj račun. Uspevamo da napravimo najgledaniju emisiju - kazala je za "Kurir" Ana, pa dodala:

- Šalimo se među sobom non-stop, jednostavno iznova i iznova podižemo emisiju na najviši mogući nivo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

Đorđe David, koji je takođe u žiriju pomenutog takmičenja, nedavno je otkrio kakva im je gledanost od kako je Ceca došla.

- Ceca donosi neku potpuno drugu boju. Brzo saznajemo koji je rezultat toga. Šer je skočio za 48 odsto otkako je došla Ceca. Sve naše bojazni i sumnje su pale u vodu. Ona je već u drugoj emisiji krenula da šije. Ceca je neko ko je užasno velik, možeš ti da slušaš njenu muziku, ali ona ima fantastično ponašanje - govorio je Đorđe za "Red zone".

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.