Oglas
· · Komentari: 2

POBEDNICI EVROVIZIJE 2022: Ovo su takmičari koji su oduševili i žiri i publiku TOTALNO RAZLIČITIM nastupima (VIDEO)

U dramatičnoj završnici Evrovizije imali smo prilike da vidimo prave spektakle na sceni

1652607311_pjimage---2022-05-15T113137.347.jpg
Foto: Printskrin/Jutjub
Oglas

Nakon što su otkriveni glasovi žirija i publike u finalu Evrovizije, Ukrajina je proglašena za pobednika. Naša predstavnica je, kao što su kladionice i predviđale pri kraju, završila na petom mestu.

Svih pet favorita za pobednika su opravdali poverenje publike i zauzeli prve pozicije na ovogodišnjoj Evroviziji, a ko su predstavnici koji su zauzeli prva tri mesta i kako su izgledali njihovi nastupi, možete pročitati i pogledati u nastavku teksta.

Prvo mesto - Ukrajina

Predstavnici Ukrajine bili su Kaluš orkestra sa pesmom "Stefania". Oni su bili ubeljivi pobednici i žirija i publike. NJima je publika dodelila neverovatnih 439 poena, dok su od žirija dobili 283 poena. 

Članovi Kaluš orkestra su na konferenciji za novinare nakon pobede na Evroviziji kazali da su u proteklo vreme važili za glavnog favorita za pobedu, ali da to nije zbog rata.

Pročitajte još: TAMNA STRANA EVROVIZIJE: Najveći SKANDALI koji su obeležili čuveno takmičenje (FOTO)

Kako je glavni peval ovog benda Oleg Psijuk rekao, Kaluš orkestar je po prognozama i pre nego što je rat izbio bio među favoritima.

„U poslednje vreme pesma Stefania bila je broj jedan prema evrovizijskim prognozama. Ali i pre nego što je rat izbio u Ukrajini bila je u top pet favorita. U poslednje vreme veoma sam uživao jer sam video da je slušaju u različitim državama koje smo posetili“, istakao je on.

Drugo Mesto - Ujedinjeno Kraljevstvo 

Predstavnik Ujedinjenog Kraljevstva bio je tiktoker Sem Rajder sa pesmom "Space man". Da se pitao samo žiri, ovaj momak bi bio pobednik ovogodišnje Evrovizije, budući da je od njih dobio 283 poena. Publici se dopao (183 glasova), ali ne dovoljno da bi dobio dovoljno poena da prestigne Ukrajinu.

Pročitajte još: Da li je ovo NAJLEPŠA HALJINA ikada viđena na Evroviziji? Niko ne može da zaboravi toaletu sa POTPISOM SRPSKE DIZAJNERKE (FOTO)

Bivši 32-godišnji građevinski radnik, već je pre takmičenja bio ogromna senzacija na TikTok-u, a zvezde kao što su Ališa Kiz, Sija i Džastin Biber delili su njegove snimke i pozitivno ih komentarisali.

Treće mesto - Španija

Predstavnica Španije bila je zanosna Šanel Terero sa pesmom "SloMo". NJen atraktivni nastup je bacio publiku u euforiju i podigao nivo energije u celoj dvorani. Šanel je imala podjednako veliku podršku i publike i žirija. Od žirija je dobila 231 poen, a publika ju je nagradila sa 228 poena.

Šanel Terero, (31) je plesačica i glumica koja je radila u nekoliko scenskih produkcija u Španiji.

Šanel je glumila u brojnim serijama koje su se emitovale na španskim televizijama. Ona je takođe krasila filmsko platno, kao deo glumačke ekipe El Rei del Habana, filma Agustija Viljarone.

Pročitajte još: OVE zemlje nisu dale Konstrakti NIJEDAN POEN! "Kada sam videla glasove žirija, mislila sam da ovo ne prolazi"

Međutim, uprkos svemu iza nje je težak period. U izjavi za jedan svetski portal ona je otkrila kako je reagovala na kritike kojih je kako kaže bilo svakog dana.

- Ponekad sam se ujutru budila plačući, bila sam bespomoćna - ispričala je ona. Takođe ona je rekla da je shvatila i to da je mentalno zdravlje i emocionalna inteligencija najvažnija.

- Naučila sam da cenim sebe bez obzira na mišljenje drugih, bilo pozitivno ili negativno. Ako ti se nešto ne sviđa, ne moraš da ga slušaš, ali ne treba ni da pokušavaš da ga uništiš - dodala je.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas