"Igore, mnogo mi je žao": Dragana Katić se oprostila od pevača, a jednu stvar mnogi nisu znali

Jelena Knežević

17. 05. 2022. 000000 20:40

Foto: Ata images

Pre nekoliko časova ođeknula je vest da nas je u 56. godini napustio Igor Starović, pevač popularne jugoslovenske grupe "Divlji kesteni". Kako Kurir saznaje, muzičar je umro na Drugoj hirurškoj klinici u Beogradu. Igoru je pukla aorta, a kako mediji navode borba za njegov život trajala je pet dana. 

Malo poznata činjenica jeste da je Starović bio diplomirani arheolog i da je to bila njegova strast koju je negovao do kraja života. Pored toga, voleo je i košarku.

Još jedna manje poznata činjenica jeste da su Dragana Katić i on bili u emotivnoj vezi pre dosta vremena. Voditeljka se od svoje nekadašnje ljubavi oprostila uz dirljivu i kratku poruku.

Pročitajte još: Ćerka Hajdi Klum zablistala u MAMINOJ HALJINI na proslavi MATURE: Evo kako je iznela haljinu supermodela devedesetih (FOTO)

Foto: Instagram/printskrin/dragana_katic

"Stvarno sam se potresla i jako mi je teško. Igor i ja smo imali vezu pre više od nekih 25 godina i zaista smo ostali dobri prijatelji i u lepim odnosima. Igor je bio umetnik, malo ljudi zna da je bio diplomirani areheolog i da je to bila njegova druga ljubav, pored muzike i stvaralaštva kojim se bavio. Baš mi je teško i baš mi je žao" - rekla je Dragana za "Grand online".

Bonus video: