Oglas
· · Komentari: 0

"Vreme je da se priča zaključi"- Konstrakta nakon Evrovizije otkrila planove za naredni period i sve iznenadila

Popularnost naše ovogodišnje predstavnice ne prestaje da raste, a ona je otkrila kakvi su joj planovi za naredni period

1652809265_konstroko.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

O Ani Đurić, najpoznatijoj kao Konstrakti, ne prestaju da bruje svi mediji. Postigla je veliki uspeh na ovogodišnjoj Evroviziji na kojoj se našla u top 5. Od publike je dobila neverovatnih 225 poena što ju je u jednom periodu podiglo na prvo mesto.

Naša predstavnica na 66. Pesmi za Evroviziju i pre samog finala osvojila je brojne nagrade, a svetski mediji izveštavali su o originalnom i nesvakidašnjem performansu Đurićeve na Evrosongu.  

Pored toga, numera "In corpore sano" našla se u top 15 najslušanijih na platformi Spotify.

Pročitajte još: Oglasio se producent filma "Pirati sa Kariba": Da li ćemo u budućnosti gledati Džonija Depa u ovoj franšizi?

Podsetimo, Ana je na aerodromu, po povratku iz Torina izjavila da će u narednom periodu "umetnica biti nevidljiva", zbunivši mnogobrojne fanove i novinare. Gostujući u emisiji "Oko magazin" na RTS-u pojasnila je šta je imala na umu.

- To je bila moja ideja još 5. marta. Da kažem umetnica je nevidljiva i da nestanem. Međutim, tad nisam imala hrabrosti, to se pretvorilo u veliku medijsku pažnju. A sad mislim da zaslužujem da sebi obezbedim mir. Sad je vreme da se priča zaključi - otkrila je Ana.

Kratko se osvrnula i na dane koje je provela u Torinu.

- Na Evroviziji imaš jednu probu tokom dana i uveče ili za žiri ili za prenos. Nije bilo strašno, ali su se ruke prale - prokomentarisala je u emisiji.

Ana je završila Arhitektonski fakultet, a volela je da naglašava i to što je predsednica kućnog saveta. Kako je Đurićeva i pevačica, ali i umetnica, voditeljka ju je upitala na kom se mestu nalazi umetnica pored svih ovih zanimanja i nakon velikog uspeha na Evrosongu. Ona joj je odgovorila:

- U suštini i to kad ja kažem umetnica, tu ima nekog otklona, zapravo ja nisam članica nijednog udruženja, ja sam samoprozvana umetnica, ima u tome i nekog sarkazma. Ne znam šta sam trenutno. Uželela sam da budem domaćica - objasnila je.

Iskrena je bila i kada je reč o očekivanjima koje je imala od najvećeg i napoznatijeg muzičkog takmičenja:

- Nisam imala očekivanja u Torinu, ja to sebi nikada ne priređujem. Ono što sam želela i mislila da bi bilo dobro da se plasiram u finale, a čini mi se da se ovde desilo neko malo ujedinjenje ne samo u Srbiji, neko kod svih naših takozvanih i želela sam da uđem u finale, tu bih zaokružila priču. Kada smo ušili u finale, onda mi je bilo svejedno - izjavila je u pomenutoj emisiji.

Bonus video:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas