Oglas
· · Komentari: 0

Oglasio se producent filma "Pirati sa Kariba": Da li ćemo u budućnosti gledati Džonija Depa u ovoj franšizi?

Može li se Džoni Dep vratiti u film "Pirati sa Kariba" kao popularni lik Džek Sperou? Evo kako je odgovorio producent franšize Džeri Brukhajmer.

1652790485_dep-sudjenje-.jpg
Foto: Jutjub Printskrin/LiveNOW from FOX
Oglas

Džek Sperou se verovatno neće uskoro vratiti na velika platna. Producent franšize "Pirati sa Kariba" Džeri Brukhajmer je ocenio buduću umešanost Džonija Depa u franšizu tokom intervjua za "Sandej Tajm", 15. maja. Dep je igrao Speroua u svih pet filmova, a poslednji je film bio "Pirati sa Kariba" iz 2017. Mrtvaci ne pričaju priče

Pročitajte još:  Glumica serije "Dadilja" progovorila o teškim trenucima u životu - Trebalo bi da se zapitamo šta radimo

Brukhajmer sada radi na još dva filma. Na pitanje da li će se Dep vratiti, Brukhajmer je jednostavno rekao publikaciji : "Ne u ovom trenutku. U budućnosti tek treba da se odluči." U međuvremenu, on je potvrdio da je u pregovorima sa Margot Robi da učestvuje u jednom od dva scenarija Pirata sa Kariba koji su trenutno u procesu snimanja. 

Dep je usred tužbe za klevetu od 50 miliona dolara protiv svoje bivše supruge Amber Herd , optužujući je da mu je uništila reputaciju izmišljenim tvrdnjama o porodičnom zlostavljanju iznesenim u eseju "Vašington Posta"  koji je napisala 2018. Herd je podnela protivtužbu od 100 miliona dolara protiv Depa , tvrdeći da ju je oklevetao u svojim izjavama nazivajući njene tvrdnje "složenom obmanom".

Tokom suđenja, Dep je rekao da ne želi da se vraća više u film "Pirati sa Kariba" jer kako navodi producenti su ga "osudili bez presude" . U jednom trenutku, Herdov advokat je pitao glumca: „Činjenica je, gospodine Dep, da vam Dizni dođe sa 300 miliona dolara, ništa vas na ovom svetu ne bi nateralo da se vratite i radite sa Diznijem na filmu "Pirati sa Kariba"? Tačno?"

A Dep je odgovorio: "To je istina, gospodine Rotenborn." Dep je raspravljao o franšizi na sudu kada su ga pitali o članku Dejli Mejla iz 2018. u kojem se navodi da je Dep "izlazio kao Džek Sperou", prema "Varietiju". 

"Nisam bio svjestan toga, ali me to ne iznenađuje“, svjedoči Dep. „Dve godine su prošle od stalnog pričanja širom sveta o tome da sam ja taj koji tuče žene. Tako da sam siguran da je Dizni pokušavao da prekine veze da bi bio siguran." Depov agent Džek Vinam je svedočio da su optužbe izvukle Depa iz trke za šesti  film "Pirati sa Kariba" i da je izgubio 22,5 miliona dolara koji bi dobio za ulogu. 

Sada je jasno da se Dep neće ukrcati na gusarski brod u bliskoj budućnosti.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas