Kejt Midlton ne viđamo često u ovakvoj toaleti: Ponela glamuroznu haljinu otvorenih ramena na premijeri "Top Gana" (FOTO)

Kristina LJubisavljević

20. 05. 2022. 000000 10:00

Foto: Profimedia

Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža, Kejt Midlton i princ Vilijam, sinoć su se pojavili na crvenom tepihu britanske premijere čuvenog filma, "Top Gan", u Londonu.

Kejt je pokazala da zna da odgovori svakoj prilici, pa je sinoć izašla iz zone komfora i ponela glamuroznu haljinu do poda otvorenih ramena. Haljinu potpisuje Roland Mouret. Birala je crnu boju koja odiše glamurom, a ono što joj daje dozu zanimljivosti je i bela traka oko ramena koja je istakla njen dekolte. 

Pročitajte još: Eva Longoria oduševila raskošnom haljinom na crvenom tepihu u Kanu: Priklonila se trendu koji vlada svetom (FOTO)

Jednostavno isfenirana ravna kosa nema konkurenciju kada je izbor frizure u pitanju, pa se time vodila i Kejt, samo ju je stavila iz ušiju.

Foto: profimedia

Princ Vilijam crvenim tepihom prošetao se u klasičnom crnom smokingu, a ono što je svima privuklo pažnju jesu mokasine koje imaju izvezene avione u skladu sa temom filma.

Vilijam, koji je i sam bio pilot helikoptera Kraljevskog vazduhoplovstva, i Kejt predstavljeni su drugim članovima glumačke ekipe, a sve vreme tokom večeri bili su u društvu Toma Kruza, zvezde filma.

Foto: profimedia

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU