· · Komentari: 0

OVO JOŠ NISTE VIDELI! Glumica ponela impresivnu haljinu koja OTKRIVA TORZO u najtraženijoj boji sezone (FOTO)

Glumica Dav Kameron je okrenula glave na crvenom tepihu Bilbord muzičkih nagrada u svojoj veoma smeloj haljini koja jedva čeka

1652693391_profimedia-0691633637.jpg
Foto: Profimedia

Grimizna haljina Dav Kameron na dodeli Bilbord muzičkih nagrada 2022. donela je "crvenu" sinoć na crveni tepih.

Prihvatajući jedan od najvećih prolećnih trendova boja , glumica je iznenadila sve u Grand Garden Areni u Las Vegasu, u privlačnoj Ešlin haljini koja bi svakoga naterala da se okrene. 

Otkrivajući dizajn bez bretela otvara se na grudima do dugačkog, vijugavog izreza, otkrivajući njen dekolte i torzo. Gornji deo koji privlači pažnju spaja se sa crvenom mrežastom suknjom od tila sa delikatnim naborima.

Pročitajte još: DOKOLTE, ŠLIC I PVC ŠTIKLE: Najnovije modno izdanje Megan Foks ostavilo sve bez teksta (FOTO)

Crvene haljine su popularan izbor na crvenom tepihu, ali stil Kameronove se ističe kao zaista inovativan. NJen hiroviti izgled je iz Ešlinine kolekcije za proleće 2022 , pod nazivom „Capturing the Now“. Držeći fokus čvrsto na fino drapiranom dizajnu, Kameronova je ostavila vrat i uši bez nakita, sa talasastom kosom razdvojenom na sredini i kaskadom koja joj je padala niz ramena.

BONUS VIDEO:

 
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.