Princ Vilijam i Kejt Midlton javno se obratili nakon završene proslave: Osvrnuli se i na ponašanje princa Luisa (FOTO)

Kristina LJubisavljević

06. 06. 2022. 000000 19:00

Foto: profimedia

Proslava jubileja kraljice Elizabete je završena, trajala je četiri dana i bila puno raznih događaja. Mali princ Luis definitivno nikoga nije ostavio ravnodušnim, pa se o njegovim izrazima lica priča od četvrtka, kada je prisustvovao posmatranju aviona sa balkona palata, a pojavio se i na završnici proslave gde je "ukrao" svu pažnju.

Nakon što je mali princ oduševio sve, njegovi roditelji, princ Vilijam i Kejt Midlton danas su se osvrnuli na proslavu, a iskoristili su to i da kratko prokomentarišu ponašanje Luisa, najmlađe od troje dece.

Pročitajte još: Sve oči uprte u malog princa Luisa: Udarao Kejt, pravio smešne izraze lica, a na kraju ju je počupao (VIDEO)

- Kakav fantastičan vikend. Videti ljude širom zemlje kako se okupljaju sa porodicom, prijateljima i voljenim osobama bilo je izuzetno posebno. Hvala svima koji su pokazali svoju zahvalnost kraljici i njenim inspirativnim 70 godina liderstva. Nadamo se da ste imali vikend za pamćenje - piši Vilijam i Kejt na zvaničnom Instagram nalogu i dodaju:

- Svi smo se proveli neverovatno, posebno Luis - napisali su šaljivo za kraj obraćanja i stavili emotikon očiju, verovatno misleći na simpatične izraze lica koje je pravilo njihovo najmlađe dete.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU