Pevačica Cakana otvorila dušu: "Te scene stoje mi kao rupa u grudima"

Jelena Knežević

07. 06. 2022. 000000 19:00

Foto: Ata images

Ćerka Dragice Radosaljević, poznatije kao Cakane, odselila se iz Srbije pre 15 godina, što je podnela vrlo bolno. Iako se sa protekom vremena navikla na udaljenost od svoje mezimice Marije, priznala je da je to ostavilo traga na njenoj duši.

- Bilo je jako teško, te scene ne mogu da zaboravim i uvek mi stoje kao rupa u grudima. Stresno je, užasno je stresno. Da je otišla samo sa mužem ja bih možda lakše prihvatila, ali troje male dece i ona... Naravno, ja sam znala da idu gde je super, gde su pozvani imaju posao sve je na tacni, ali meni su oni nedostajali - priznala je pevačica.

Sa prvim suprugom Borisom ima ćerku Mariju. Posle razvoda udala se za Nebojšu Negića, koga je njena ćerka iz prvog braka odmah prihvatila. Cakana je priznala da ga je njena naslednica odmah zavolela, te da nikada između njih nije bilo problema sa slaganjem.

Pročitajte još: Bila je san svakog muškarca i jedna od omiljenih glumica: Povukla se iz javnosti, a onda je usledio veliki povratak - Evo kako danas izgleda Maja Sabljić (FOTO)

- Ona je imala 16 godina kada smo Nebojša i ja počeli da živim zajedno i odmah je to prihvatila. Oni su se oduvek voleli. Marija je odrasla u ljubavi između njenog oca i mene, mi smo se rastali kada smo shvatili da nema te ljubavi da nismo više tako vezani, a da naše dete neće da pati. Marija to nikad nije osetila. Imamo svi dobar i korektan odnos - izjavila je u emisiji "Grand Magazin".

Međutim, njeni unuci, Dunja i Uroš, vratili su se u Beograd, dok njena ćerka sa svojim mužem i najmlađim detetom i dalje živi u Moskvi.

- Važno je da su Dunja i Uroš tu. Oni imaju preko 20 godina, ali ja se osećam kao da su oni još mala deca kojima sam ja potrebna - priznala je "Grand Online".

Bonus video:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU