Oglas
· · Komentari: 0

Bila je san svakog muškarca i jedna od omiljenih glumica: Povukla se iz javnosti, a onda je usledio veliki povratak - Evo kako danas izgleda Maja Sabljić (FOTO)

Glumica koja je bila san svakog muškarca

1654584886_maja-sabljic.jpg
Foto: Youtube printscreen
Oglas

Maja Sabljić oduvek je važila za jednu od najlepših domaćih glumica na prostorima bivše Jugoslavije. Plenila je pažnjom gde god da se pojavi, zbog čega je često igrala uloge zavodnica.

Pročitajte još: Obožavali ste ga u serijima "POZORIŠTE U KUĆI" i "SREĆNI LJUDI", a evo kako je slavni Đuza dobio nadimak

Rođena je u Obrenovcu 1960. godine, a glumačku karijeru je započela kada je snimila film o svom upisu na FDU. NJeno prvo ostvarenje pratilo je radnju od kada je Maja završila gimnaziju, pa sve do prijemnog ispita na Fakultetu u Beogradu.

Iako je prošla u uži krug, ona te 1979. godine ipak nije uspela da upiše glumu. Pored Maje, u filmu su se nalazile još Sonja Savić, Zoran Cvijanović, Svetislav Goncić i drugi.

Foto: Z. Knežević

 

Javnost je zapamtila po brojnim ulogama koje je ostvarila, a najpoznatije su "Kamipondžije opet voze", "Druga Žikina dinastija"; "Policajac sa Petlovog brda", "Ona voli Zvezdu", "Lajanje na zvezde", "Lavirint", kao i u seriji "Bolji život".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by kino_trake (@_film_frames)

Nakon što se posle filma "Lavirint" povukla iz glume, Maja se u seriji "Junaci našeg doba" ponovo vratila na male ekrane. Uprkos činjenici da je ušla u sedmu deceniju, zadržala je šarm i lepotu, kojom je osvojila čitavu bivšu Jugoslaviju.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas