Oglas
· · Komentari: 0

Tanja Bošković na ivici suza u emisiji: Glumica javno poručila - "Ja to ne zaslužujem"

Slavna glumica jedva suzbila emocije

1654586831_tanja-savic.jpg
Foto: Youtube printscreen
Oglas

Tanja Bošković gostujući u jednoj emisji, nije mogla da iskontroliše emocije, prilikom najave koju joj je doživela od voditelja "Govornice".

Pročitajte još: ČEKA BEBU SA MILIONEROM! Ćerka pokojnog Mustafe Nadarevića u DRUGOM STANJU, otkrila i ko je otac (FOTO)

Legendarna glumica, sa suzma u očima slušala je kako Mile Perić, govori o njoj:

- Moja današnja sagovornica važila je za jednu od najlepših i najprivlačnijih scenskih umetnica svih vremena na našim prostorima. U nju su bile zaljubljene hiljade, a sama je umela reći da nije imala sreće u ljubavi - rekao je voditelj i nastavio:

- Gledao sam je kada sam imao 20, ona je imala 25 godina. Bila je gola, izgledala je kao boginja, izgledala je kao Afrodita ili kao Venera boginja lepote, čulne ljubavi, plodnosti.. Gledao sam je, ali je nisam video. Slušao sam je, ali je nisam čuo. Čuo sam je i video sam je, tek kada sam imao 30 godina, a ona 35. Tada je govorila o sebi i o svom ocu Velizaru i više nije bila Afrodita ili Venera, tada je bila boginja Atena ili Minerva boginja inteligencije i mudrosti - pričao je voditelj, dok se Tanja sve vreme kontrolisala da ne zaplače:

Glumica na ivici suza

- Verovatno čovek treba da bude veoma pobožan i veoma smeran da bi priznao kao što ona priznaje da je celog života činio greške i da je veoma često u svom životu bio uobražen, pust, prek, bezobrazan, ohol i gord. Moja sagovornica je proslavljena jugoslovenska i srpska glumica, primadona Pozorišta na Terazijama i Ateljea 212, ona je jaka žena sa stilom i stavom. Ona je starinskog kova, ali nije zastarela. Ona je neprilagodljiva i neprilagođena, nepredvidljiva, jedna, jedina Tanja Bošković. Žao mi je, ako vas je moja najava pogodila. Nadam se da sam uspeo u njoj da sažmem sve ono što mislim ili sve ono što osećam o tome dok vas gledam u poslednjih čini mi se 40 i nešto godina - rekao je Perić, dok je Tanja uspela jedva da suzdrži emocije:

- Hvala za ove reči, ali ja se ne osećam dobro od njih. A evo i zašto. Vi ste ljubazni, preko svake mere ste ljubazni i ja ni to ne zaslužujem. Stidim se uglavnom za sve što nisam uradila ili što sam uradila ili što sam pogrešno uradila, što sam imala dobru nameru. Očigledno da vi o mom životu znate više, nego što znam sama. Imam jedan dar da zaboravljam sve ono što mi nije prijatno. A imam mnogo stvari, kao i u svakom životu koje sam učinila i imam dar i kajanja. Kajem se za sve što sam povredila ljude i preoštrih sudova koje sam izgovorila. Kajem se, sramota me. Praštajte ljudi, ali buntovnost iz mladosti ne mogu da poreknem. U Boga se uzdam da ću kako vreme bude teklo biti bolja od sebe - zaključuje Tanja Bošković u emisiji "Govornica".

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas