Ko je dečko advokatice Džonija Depa sa kojom su ga spajali? Završio najprestižnije škole, mediji šuškaju da je opčinjen njom (FOTO)

Jelena Knežević

07. 06. 2022. 000000 20:00

Foto: Profimedia

Kamila Vaskez (37) zastupala je glumca na suđenju koji je vodio sa Amber Herd, a koje je podiglo dosta prašine. Mediji su čak spekulisali da se između Vaskezove i njenog klijenta rodila ljubav, te su se neretko mogli pročitati i članci u novinama o tome. Neki stručnjaci su to zaključili po govoru tela, a više o tome možete pročitati ovde.

Kamila nije odgovarala na pitanja novinara koja su se odnosila na njen privatni odnos sa Depom, već je nastojala da na sudu dobije presudu u glumčevu korist.

Međutim, glasine su dovedene u pitanju kada su lepu advokaticu videli u pratnji svog dečka Edvarda Ovena u jednom hotelu u Virdžiniji. Kada su ih novinari primetili usledila je gomila pitanja ali i blicevi fotoreportera. Vaskezova i Oven bili su raspoloženi, a Edvard se čak i slikao sa njihovim fanovima.

Pročitajte još: BOLJI ŽIVOT je mogao da izgleda potpuno drugačije: Ova glumica je odbila glavne uloge u kultnoj seriji

Oven je izvršni direktor jedne velike i uspešne kompanije u Engleskoj. Završio je studije na Kembrudžu 2005. godine, gdeje diplomirao istoriju, a godinu dana nakon toga magistrirao je nekretnine.

Izabranik Depove advokatice je i član KRaljevske institucije ovlašćenih geodeta.

Izuzetno je uspešan, a trenutno radi kao šef sektora nekretnina za Bliski Istok, Evropu i Aziju. Pre toga je osam godina radio za međunarodnu kompaniju koja je sarađivala i sa Kinom, Majamijem, Hong Kongom-

Ovaj par se upoznao u novembru prošle goine u Londonu, u luksuznom pabu The Cav, piše Dejli mejl.

Izvor blizak ovom paru je izjavio:

- Iako su od skora u vezi Edvard je oduševljen njom.

- On je dolazio u SAD kod Kamile dok je trajalo suđenje poznatog para, a i ona planira da ga poseti u Velikoj Britaniji čim se slučaj završi - dodao je ovaj izbor.

Pročitajte još: Bila je san svakog muškarca i jedna od omiljenih glumica: Povukla se iz javnosti, a onda je usledio veliki povratak - Evo kako danas izgleda Maja Sabljić (FOTO)


 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU