CECA se nije izborila za karijeru koju je želela: Šta je sprečilo srpsku zvezdu da osvoji Evropu i svet? (FOTO)

Magazin Praksa

13. 06. 2022. 000000 20:20

Foto: Ataimages.rs

Svetlana Ražnatović iako je jedna od najpoznatiji srpskih pevačica, nije ostvarila sve svoje snove. NJena velika želja je bila da predstavlja Jugoslaviju na festivalu u Sanremu u Italiji. Krajem devedesetih one je trebala da se probije na evropsko tržište, a potom i se spremao njen proboj na druge kontinente. 

Pročitaj još: Pesma koju je snimio pred smrt nije bila namenjena njemu: Ovo je tajna hita Tošeta Proeskog "IGRA BEZ GRANICA"

Ceca je želelea da se probije i van granica ovih prostora. Međutim, ovo pevačici nije pošlo za rukom. Razlog je to što se ona baš u tom periodu povukla iz javnog života, kako bi se posvetila svojoj deci, Anastasiji i Veljku. Ovo je bila velika žrtva, ali pevačica se ne kaje zbog tog poteza. Bilo je potrebno mnogo truda, rada i posvećenosti za snimanje pesama na engleskom jeziku, kao i za potencijalne turneje u inostranstvu. Prosto nije bio trenutak za to u njenom žitotu. 

Foto: Ataimages.rs

Nikad nije kasno da se Ceca oproba i sa pesmama na stranim jezicima. Time bi iznenadila svoje fanove, a mnogi stranci bi svakako uživali u njenom glasu i pesmama. Time bi se potencijalno njena inostrana karijera konačno ostvarila, a ne sumnjamo da bi Ceca uspela da osvoji srca strane publike. 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU