Oglas
· · Komentari: 0

"Išla sam na vantelesnu oplodnju": Ceca Ražnatović izneala do sada nepoznate detalje iz svog života

Pevačica pred kamerama otvorila dušu

1650807341_kris.jpg
Foto: YouTube printscreen /TV Pink
Oglas

Ceca Ražnatović, ugostila je za Uksrs ekipu emisije "Premijera Vikend specijal" i tom prilikom otkrila nepoznate detalje iz njenog života.

Pročitajte još: USKRŠNJI INTERVJU IVE ŠTRLJIĆ ZA MAGAZIN: "Češće biram modernije kolače od starinskih"

- Veljka sam jako želela, imala sam i proces da ga dobijem, išla sam na vantelesnu, nisam čekala da se desi. Imala sam i ogromnu pomoć sestre i mame, a Anastasiju kada sam dobila bila sam kao majka - rekla je Ceca u Premijeri i dodala:

- Dresirao nas je kao vojsku, ne spava nikako, jedva sam čekala da prohoda, raste kao iz vode, a težan kao tuč. Naučila sam da ga uspavljujem na rukama, pa još se spustim da uživa. On je bio energično dete, nemirno, da je mogao da se popne na luster, on bi se popeo na luster. Ali nije bio nevaljao, da nešto ide da namerno slomi, samo je bio nestašan - kaže Ceca i dodaje da je jako zahvalna svojoj sestri Lidiji, koja je bukvalno ceo život podredila njoj i njenoj deci:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

- Imale smo identičan model vaspitanja, zna se šta se smelo ili ne sme. Njih dvoje Lidija i Veljko se posebno vole. On je vezan za moju sestru. Meni je sestra posvetila život, podredila se mom životu, retke su takve sestre. Mi se nikada nismo razdvajale. Možda jednom prilikom, manje od godinu dana", kazala je pevačica, čija mama je bila prosvetni radnik pa je otkrila kako ona stroga na mamu.

- Mama je prema nama dvema bila jako sloga. Ništa nam nije bilo dozvoljeno. Kada svi izalaze, mi se vraćamo. Nismo se bunile - kaže Ceca i otkriva kako je odrasla:

- To je varošica, svi se znaju, imali smo diskoteku, bioskop, gde smo se družili. I klonirana sam sad svoja majka. Moja mama, pošto su dve ćerke, malo sam fleksibilnija prema svojoj deci", rekla je Ceca u "Vikend premijeri", koja je velika podrška mladim pevačima.

Pročitajte još: Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger čestitali Uskrs: "Uživamo u danu sa porodicom" (FOTO)

- Nemam razloga da nekome zavidim, imam tu sreću da sam ispunjena, voljena, zadovoljna. Onaj ko je unutra zadovoljan, koji je svestan svog uspeha, ni za trenutak nema potrebe da bude zavidan. A uvek sam delila svoje iskustvo. Mlade kolege gledam kao svoju decu, davem im savete, i bila im podrška -zaključila je Ceca.

BONUS VIDEO:
 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas