Vil Smit planira veliki povratak? "Piše se scenario u kome se govori o njegovom liku"

Kristina LJubisavljević

13. 06. 2022. 000000 09:20

Foto: Profimedia

Glumac Vil Smit obeležio je ovogodišnu dodelu Oskara skandalom, nakon što je udario šamar Krisu Roklu koji je napravio šalu na račun Vilove supruge. Nakon incidenta na neko vreme se povukao iz javnosti, a postavljalo se pitanje kada će se vratiti.

Nekoliko meseci kasnije izgleda da Vil Smit planira svoj povratak jer ima planove za veliki novi film, pišu strani mediji. Iako će možda na crnoj listi Oskara biti deceniju, čeka se da mu filmska javnost ponovo poželi dobrodošlicu. Ipak,Vil Smit već radi na povratku na ekran sa filmom "Ja sam legenda 2", prenosi The Sun.

Pročitajte još: Bastijan Švajnštajger otkrio koje mu je omiljeno SRPSKO JELO: Često pita Anu Ivanović da mu ovo napravi (VIDEO)

U filmu, koji je producirala njegova kompanija Vestbrook Studios, Smit možda ponovi svoju ulogu naučnika Roberta Nevila koji se bori za opstanak i lek za zombije u postapokaliptičnom NJujorku. Iako scenario još nije u potpunosti potpisan, uključuje njegovog lika.

- Scenario se piše u kome se pominje njegov lik, a Vil je još uvek vezan za projekat - rekao je izvor za The Sun.

- Vorner braders tek treba da potpiše koncept, ali nema naznaka da je Vil isključen sa projekta. Očigledno je da je on producent filma i njegova producentska kuća je zadužena. Realnost je da će se Vil u jednom trenutku vratiti. Negativna osećanja javnosti o njegovoj karijeri svakako su se smanjila poslednjih nedelja kako je svet krenuo dalje sa novim temama poput suđenja Džoniju Depu i Amber Herd. Svakako Holivud voli povratničke priče u kojima se zvezde naizgled završile sa poslom vraćaju sa velikim projektom - priča izvor.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU