Budite pažljivi prema spavaćoj sobi: Vodite računa o ovim stvarima za lepši san

Kristina LJubisavljević

19. 06. 2022. 000000 20:30

Foto: Pixabay

Smatra se da prosečna osoba provede oko trećinu svog života spavajući u spavaćoj sobi ili provodeći vreme u spavaćoj sobi, tako da je oblast sa velikim uticajem. Unošenje nekoliko ključnih promena može da pomogne.

Uređenje spavaće sobe za bolji san

Proizvodi sa jakim mirisom

Trebalo bi da smanjimo sve sintetičke mirise u prostoru za spavanje u nastojanju da se smanje sva isparljiva organska jedinjenja koja doprinose lošem kvalitetu vazduha. Pre birajte proizvode sa prirodnim mirisom i eterična ulja, a sintetičke sveće i osveživače ostavite za druge prostorije.

Pročitajte još: Nemate sreće sa finansijama? Ovih 9 predmeta u domu BLOKIRAJU dolazak novca u vaš život

Čišćenje spavaće sobe

Sredstva za čišćenje sa jakim mirisom trebalo bi da izbegavamo. Umesto toga napravite jednostavnu mešavinu sapuna i vode na biljnoj bazi da očisti svoju spavaću sobu.

Otvorite prozore

Vazduh u zatvorenom prostoru ima tendenciju da bude zagađeniji od spoljašnjeg. Zato bi trebalo da provetravate sobu što češće možete.

Pročitajte još: Razmišljate o KREČENJU? Ovo su 4 boje koje unose SREĆU i pozitivne vibracije

Sklonite telefone i elektroniku iz sobe

Najbolje bi bilo da ovaj tip uređaja u sobi nemate, ali ukoliko to nije moguće, bar ih sklonite dalje od svog kreveta. Pokušajte da ograničite izloženost digitalnom ekranu, to bi čak i tokom dana imalo veliki uticaj.

BONUS VIDEO