Potpuno prirodni izgled kose DžENIFER ANISTON: Glumica se odrekla feniranja (FOTO)

Magazin Praksa

14. 06. 2022. 000000 21:40

Foto: Profimedia

Kako nam vreli dani dolaze, sve je teže stilizovati kosu. Ona često ume da bude neposlušna i da svaki pramen ide na svoju stranu. Ukoliko ipak pokušamo da je ukrotimo, retko ko zadrži željenu frizuru. Obično se raspadne posle vrlo kratkog vremenskog perioda, a sav trud bude uzaludan. 

Upravo zbog toga, slavna glumica Dženifer Aniston vratila je svojoj kosi prirodan izgled. Nova frizura podseća na onu posle celodnevnog boravka na plaži, a i dalje je neodoljiva. NJen dugogodišnji frizer je zbog toga rekao da je njen zadatak samo da je opere. 

 

Pročitajte još: Kejt Midlton u boji koja nikada ne izlazi iz mode: Kraljevska plava i cipele koje oduševljavaju sve žene (FOTO)

Topli meseci zahtevaju kosu koja deluje prirodno i koja se može nositi tačno onakva kakva jeste, bez previše napora. NJena kosa je sada srednje dužine, malo ispod ramena i ima blage talase. Ukoliko još uvek ne znate kako da se ošišate za leto, a da vam kosa ne oduzima previše vremena i energije, evo predloga. Ako mogu holivudske zvezde, možete i vi!

BONUS VIDEO: 

 

 

 


Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU