Oglas
· · Komentari: 0

"Imala sam problem..": Glumica Džesika Alba iskreno govori O IZAZOVIMA roditeljstva

Džesika Alba otrkrila je šta joj najteže pada u roditeljstvu. Glumica ima troje dece, dve kćerke i sina.

1645995745_84b3ae9c95de7f503a8040988225db5c14d2e592.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Džžesika Alba je holivudska zvezda i mama troje dece, a u jednom podkastu je otvorila dušu i rekla šta joj najteže pada u roditeljstvu. Džesika sa suprugom Kešom Vorenom ima kćerke Onor (13) i Hejven (10) kao i sina Hejsa (4). Istovremeno odgaja tinejdžerku, devojčicu u osnovnoj školi i malog dečaka, a kaže da joj je najteže da pusti decu da pogreše.

- Kada vaša deca greše, morate da to posmatrate kao lekciju. To je izazov koji se nalazi pred detetom i mora da nauči iz njega, i izađe srećnije i pametnije s druge strane. I s tim se najviše borim, osećam kao da je nemoguće da im dozvolim da urade nešto pogrešno - rekla je ona.

Pročitajte još: Prvo javno pojavljivanje PRINCA HARIJA I MEGAN MARKL od početka godine: Vojvotkinja blistala u asimetričnoj haljini (FOTO)

Veliki deo radosti roditeljstva za nju je kada prepusti kontrolu, otkrila je lepa glumica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba)

- Ja sam osoba koja voli kontrolu, ali ona ne donosi nimalo radosti. Ne ide mi u prilog. Donosi mi stres i tera me da se 'borim ili bežim'. A kada mogu samo da živim u sadašnjosti i pustim druge da urade nešto, shvatim da ne moram uvek sve sama - rekla je ona.

Glumica je prošle godine otvoreno rekla da ide sa najstarijom kćerkom na zajedničke seanse psihoterapije.

- Imala sam problem s tim da ne mogu Onor više da tretiram kao dete. I htela sam da naš odnos bude bolji. Progovorila sam o tome jer želim da terapiju u okviru porodice više ne prati stigma. Nema univerzalnog rešenja za srećnu porodicu, svako mora da pronađe svoje - rekla je glumica.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas