Najuticajnija srpkinja iz sveta mode dokazala zašto ima tu titulu: Oborila ceo Milano s nogu (FOTO)

Isidora Čolaković

22. 06. 2022. 000000 20:00

Foto: Printscreen/ Instagram-tamara

Tamara Kalinić važi za jednu od najuticajnijih srpkinja iz sveta mode. Svoj uticaj je proširila i van granica naše zemlje, a britanski list "Sunday Times" ju je uvrstio u 100 najmoćnijih blogera. 

Pročitajte još: Haljina koja obora sa nogu: MEGAN FOKS prisutne ostavila bez daha (FOTO)

Ona ažurno prati sva modna dešavanja u Evropi i svetu i njeno mišljenje se veoma poštuje. Svake godine je gost na prestižnim modnim događajima, a nedavno je postavila sliku na Instagram iz Milana. Lepa Tamara je svojom kombinacijom oduševila mnoge, a ljudi su se okretali za njom. Istakla je svoju vitku figuru, a njena kombinacija je bila spoj elegantnog i modernog. Iako bi neko možda ove komade iskombinovao tako da izgledaju vulgarno, ona je ulicama Milana prošetala kao zgodna žena sa stilom. 

 

Nosila je krem odelo, koje je imalo duge i široke nogavice. Sako je takođe bio duži od klasičnog modela, a ispod sakoa je nosila šljokičasti, zlatni top. Ovaj je efektan detalj je upotpunio kombinaciju. Krem salonge su dodatno dobrinele elegantnoj noti koju je blokerka htela da istakne. Nosila je crnu torbicu i retro naočare za sunce. 

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU