Džoni Dep izdao upozorenje fanovima nakon suđenja: Evo šta je počelo sve češće da se dešava

Kristina LJubisavljević

23. 06. 2022. 000000 10:20

Foto: Profimedia

Suđenje između Džonija Depa i Amber Herd izazvalo je veliku pažnju javnosti, a i nakon završetka još uvek se govori o tome.

Džoni Dep je sada izdao upozorenje fanovima jer je nakon suđenja napravljeno mnogo lažnih naloga na društvenim mrežama koji se predstavljaju kao poznati glumac.

Pročitajte još: Odbijali su je na audicicijama i govorili da je ružna, a danas je jedna od NAJPLAĆENIJIH GLUMICA: Osvojila je TRI OSKARA

Glumac je postavio upozorenje na Instagram priči gde je objasnio šta se dešava u vezi sa lažnim profilima koji se pretvaraju da su on, a koji sada koriste povećano interesovanje javnosti nakon suđenja. U obaveštenju je pisalo:

- Obavešten sam da postoje lažni nalozi koji se pretvaraju da sam ja ili ljudi koji rade sa mnom. Nemam privatne ili sporedne naloge ni na jednoj platformi. Ovo su jedine stranice koje vodim ja i moj tim na kojima delimo ažuriranja i komuniciramo -  rekao je Džoni, prenosi britanski Hello.

Krajem maja, Džoni je dobio tužbu protiv Amber nakon šestonedeljnog suđenja koje se prenosilo uživo na mreži. Dobio je 15 miliona dolara kao kompenzaciju, a Amber je dobila 2 miliona dolara.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU