Oglas
· · Komentari: 0
poznati

ŠAKIRA i PIKE prvi put viđeni zajedno nakon raskida: Otkrivamo šta ih je spojilo (FOTO)

Nakon raskida su se izbegavali, ali ovo nisu mogli da propuste

1654591907_profimedia-0694781101.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Oni su potvrdili glasine o prekidu njihovog odnosa u subotu. Nakon toga su oboje otputovali u Češku, kako bi podržali svoj najstarijeg sina Milana. On se tamo takmičio na bejzbol turniru. 

Milan ima osam godina i već neko vreme je član katalonskog bejzbol tima. Na ovom međunarodnom takmičenju njegov tim je osvojio četvrto mesto. 

 

Oni su se trudili da izbegnu jedno drugo, što možemo videti po fotografijama. Španski mediji pišu da su njihovi odnosi zategnuti i da nisu prijateljski raspooženi jedno prema drugome. 

Pročitajte još: Megan Markl i princ Hari POKAZALI ĆERKU: Na koga liči mala Lilibet? (FOTO)

Pevačica i fudbaler su bili zajedno 12 godina, a španski mediji spekulišu da je razlog prekida veze Pikeova prevara. Prema nekim navodima on je prevario Šakiru sa Suzi Kortez. Ona je model i nekadašnja pobednica BumBum takmičenja u Brazilu, koje se organizuje zbog odabira najbolje zadnjice. Suzi tvrdi da joj je Pike svojevremeno slao nepristojne poruke putem Instagrama.

Pike i Šakira imaju dva sina, Milana i Sašu, zbog kojih pokušavaju da održe normalan odnos. 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas