Prvi zvanični portret princa Vilijama i Kejt Midlton: Princeza u jednoj od najzapaženijih haljina (FOTO)

Kristina LJubisavljević

24. 06. 2022. 000000 14:00

Foto: Profimedia

Princ Vilijam i Kejt Midlton dobili su prvi zvanični zajednički portret. Ovo umteničko delo na kome supružnici stoje jedno pored drugog naslikao je britanski umetnik portreta Džejmi Koret.

Pročitajte još: Novi letnji TREND? Dženifer Lopez prošetala pistom za privatne avione u divnoj letnjoj kombinaciji (VIDEO)

Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža bili su oduševljeni kada su u četvrtak prisustvovali otkrivanju portreta u Muzeju Ficvilijam Univerziteta u Kembridžu, a Vilijam je rekao da je "neverovatan", piše britanski Hello.

Kejt nosi smaragdnu sjajnu haljinu koju je nosila u Dablinu 2020. godine. Kroj je uzak i midi dužine, a kobinovala ju je uz elegantne zelene salonke.

- Bila je najveća privilegija u mom životu što sam izabran da naslikam ovu sliku. Želeo sam da pokažem NJihova Kraljevska Visočanstva na način gde su delovali opušteno i pristupačno, kao i elegantno i dostojanstveno. Pošto je to prvi portret koji ih prikazuje zajedno, a posebno u vreme dok su bili vojvoda i vojvotkinja od Kembridža, želeo sam da slika izazove osećaj ravnoteže između njihovog javnog i privatnog života - rekao je umetnik prenosi Hello.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU