· · Komentari: 0

Nikola Đuričko zabrinuo fanove: Popularnom glumcu cela glava krvava i u zavojima (FOTO)

Popularni glumac uplašio fanove

1656063315_djuricko.jpg
Foto: Youtube printscreen

Nikola Đuričko, otkako se preselio u Ameriku, uspeo je da osvoji Holivud, a uspeo je i da se pojavi u četvrtoj sezoni jedne od najpopularnijih serija "Strange Things".

Pročitajte još: Jovana Jeremić dala RACIONALAN savet ženama: "Budite hrabre i znaj šta ti pripada"

Kako glumački život u Holivudu nije ni malo lak, dočarao je i fotofrafijom koju je postavio na Instagramu i ozbiljno zabrinuo svoje obožavaoce.

Naime, Nikola je sav krvav u podlivima i sa zavojima na glavi. Iako su mnogi pomislili da je reč o ozbiljnim povredama, u pitanju je profesionalna šminka za potrebe uloge u najpopularnijoj svetkoj seriji.

Foto: Instagram/Printscreen

Podsetimo, Nikola Đuričko u novim epizodama serije "Stranger Things" igra prevrtljivog ruskog švercera Jurija. Glumac je ponosan na ovaj uspeh, a pohvale dolaze sa svih strana. Komlimente je dobio od Vinone Rajder i Breta Gelmana, ali i čuvenog horor pisca Stivena Kinga. 

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.