Sloboda MIĆALOVIĆ razočarala, Marija KILIBARDA pokidala sa stajlingom! Evo kako su poznati uživali na koncertu Zdravka ČOLIĆA (FOTO)

Kristina Malešević

10. 07. 2022. 000000 17:00

Foto: Ataimages

Četvrtog dana Drugog internacionalnog festivala u Banjaluci održan je spektakularan koncert slavne muzičke zvezde Zdravka Čolića. NJegov koncert okupuio je srpsku elitu, svne pevače, glumce, književnike, filmske radnike i poznata TV lica.

Na crvenom tepihu sinoć su dominirale pantalone, kompleti sa pantalonama i kombinezoni kada je rež o ženskim poznatim ličnostima, koje su sedele u prvom redu. Svaki stajling odisao je elegancijom, odmerenošću i stilu, mada je bilo i nekih promašaja.

Pročitajte još: Seka Aleksić postala bogatija za 25 000 evra: Pristala da pozira bez odeće, a polovinu honorara DONIRALA (FOTO)


Televizijska voditeljka Marija Kilibarda; Foto: Ataimages

Glumica Tamara Dragićević odabrala je savršen laneni sivi komplet sa belim prugicama, ispod koga je nosila mini top. Odličnu kombinaciju ponela je i mlada muzička zvezda Sara Jo, dok sve pohvale mogu slobodno otići na račun voditeljke Marije Kilibarde koja je pokazala savršeno vitku figuru u uskom kombinezonu.

Pročitajte još: Odmereno i sa STILOM: Evo kako je slavna srpska voditeljka i KNJIŽEVNICA zablistala na CRVENOM TEPIHU (FOTO)


Glumački par Tamara Dragičević i Petar Benčina; Foto: Ataimages

Sumirajući ceo stajling, sandale sa punom petom i obične crne pantalone, deluje da je Slobodna Boba Mićalović mogla mnogo bolje i da smo je viđeali u boljim izdanjima.

Koji stajling je po vama najbolji?


Pevačica Jelena Tomašević; Foto: Ataimages


Glumica Sloboda Mićalović; Foto: Ataimages


Pevačica Sara Jo; Foto: Ataimages

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU