VIKEND HOROSKOP: Vodolije nek se ČUVAJU SPLETKI, Ribama se POSLOVNE PRILIKE SAMO NIŽU JEDNA ZA DRUGOM

Jelena Knežević

29. 07. 2022. 000000 12:40

Ovan

Vama ovaj vikend donosi ljubav! Ako ste slobodni sa prijateljima pravo u grad! Generalno Ovnovi treba da se nauče strpljenju jer je nedelja iza njih bila turbulentna, kako u ljubavnom tako i u poslovnom smislu.

Bik

Tenzija u domu se ne smiruje. Pored emotivno-porodičnih tenzija, dešavaju se i iznenadni kvarovi električnih uređaja što se ne uklapa u vaš budzet. Vikend provedite u miru sami sa sobom.

Blizanci

Zadovoljni ste radnom nedeljom. Sumirate utiske i svesni ste da ste dali sve od sebe. Vikend posvetite sebi i svojim potrebama.

Pročitajte još: Poslovni horoskop za avgust: Lavovima sledi odlična poslovna prilika, Škorije ne bi trebalo da mešaju ljubav i posao

Rak

LJubav je prvom planu. Osmislili ste kako ćete provesti vikend. Partner je željan vas i vaše pažnje. Svu energiju usmerite ka njemu.

Lav

Ovo su vaši dani! Vi uživate, puni ste energije i samopuzdanja. Radite samo ono što vas ispunjava jer ćete jedino tako vi biti zadovoljni, a samim tim i vaše okruženje.

Devica

LJubav prema sebi je najbitnija. Sedmica iza vas je bila stresna. Naučite da prvo zagrlite sebe i da sebe usrećite. U tom smeru provedite vikend.

Vaga

Partnerski odnosi vam stvaraju pritisak. Vi koji ste diplomata i uvek pronađete rešenje sada osećate umor. Najbolje je da se za vikend distancirate od partnera i da u miru donosete odluku.

Škorpija

Pokušajte da ne okrivljujete druge za vaše lično stanje. Drugi ljudi u vašem životu su ogledalo vas. I svako je tu zbog nekog razloga. Oni koji odlaze iz vašeg života nemojte na silu zadržavati.

Strelac

Dete u vama se umorilo. Previše svega je u vašem životu. Potrebni ste sami sebi. Ako ste u prilici, pobegnite od svih i polako u miru razmislite u kom pravcu želite da idete.

Pročitajte još: Veliki horoskop za AVGUST 2022: Ko će ući u TAJNU VEZU SA KOLEGOM, a ko mora biti oprezan?

Jarac

Mnogi Jarčevi ovaj vikend ili sledeći polako privode kraju renoviranje svog životnog prostora. Zvezde vam poručuju da se ne brinete oko finansija!

Vodolija

Spletke na poslu su ove radne nedelje doživele svoj vrhunac. Ako ste se držali po strani dobro ste prošli. Za vikend isključite poslovni telefon i očistite um i dušu kreativnim radom.

Ribe

Poslovne prilike se samo nižu jedna za drugom. Vi prihvatate svaki izazov. Više nego ikad ste sigurni u sebe i ne plašite se izazova. Za dane vikenda napravite biznis plan.

Bonus video:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU