Oglas
· · Komentari: 0

Veliki horoskop za AVGUST 2022: Ko će ući u TAJNU VEZU SA KOLEGOM, a ko mora biti oprezan?

Kojim znakovima se smeše tajne veze?

1658825846_karina-miranda-hwgNU8l8QMU-unsplash.jpg
Foto: Unsplash
Oglas

Ovaj mesec će obeležite promene na svim nivoima! Biće naglih potpuno neočekivanih promena koje će nas izbaciti iz našeg ušuškanog okruženja tj navika života. Mogu biti na neki način bolne ili stresne ali posle njih se otvaraju nova vrata i nove šanse! Jak aspek Marsa koji je u konjukciji sa Uranom i sa severnim mesečevim čvorom u Biku je zadužen za iznenadne i nagle promene. Šta avgust donosi horoskopskim znacima:

Ovan

Fokus je na sve segmente života jer je pet planeta u retrogradnom hodu. Novac je tu, ali ga lako trošite.

Bik

Vama avgust baca akcenat na dom, porodicu i ljubav. Retro planete donose staru ljubav u život.

Pročitajte još: 3 horoskopska znaka koja NAJDUŽE ŽIVE: Oni su vitalni i mladoliki, a mogu dogurati i do 100-te

Blizanci

Akcenat je na pažnji u saobraćaju i kada je zdravlje u pitanju. Uopšteno biće turbulencija kada posao i ljubav u pitanju.

Rak

Ne žurite i ne donosite odluke u trenu. Retro planete će vam napraviti zbrku, ali ako povučete ručnu ovaj mesec će biti fenomenalan za vas!

Lav

Ovo je vaš mesec! Pucate od samopuzdanja! Karijera je takva da bukvalno sve što zamislite možete da ostvarite.

Devica

Zdravlje vam je odlično. Ovaj mesec traži od vas da budete realni u željama i planovima. Jedino tako nećete popustiti sa živcima.

Vaga

Izbegavajte stres i pokušajte da imate pozitivne misli. Pojedine Vage će ući u tajnu ljubavnu vezu. Druge će želeti da naprave pauzu u vezi.

Škorpija

Drage Škorpije, ako želite da povratite liniju ovaj mesec je stvoren za to! U ljubavi se dešavaju čudne stvari jer ćete vi po prvi put prekršiti pravilo u ući u tajnu ljubavnu vezu sa kolegom sa posla.

Strelac

Tajna ljubavna veza sa nadređenim kolegom…. Razmislite da li vam je to potrebno. Zastoj u poslu zbog retro Saturna.

Jarac

Savršen mesec kada je karijera u pitanju! Nemojte brinuti bez razloga. Od sredine meseca obratite pažnju na zdravlje.

Pročitajte još: Zvuči LUDO, ali radi! Evo kako da nađete izgubljene stvari uz pomoć DREVNE NUMEROLOŠKE metode

Vodolija

Naglasak je na karijeri, tj. poslu. Najbitnije je da ne uđete u spletkarenja jer će biti pogubno za vas. Držite se po strani i svaku informaciju dva puta proverite!

Ribe

 U avgustu akcenat je na ljubav. Zauzeti neka se zapitaju zašto su se udaljili od partnera. Slobodnima se smeši jedna lepa ljubavna priča koja se dešava preko posla!

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas