Oglas
· · Komentari: 0

28. JUL JE KLJUČAN - ZVEZDE KOMANDUJU PREOKRET: Ne smete da oklevate, energija će biti veoma snažna

Bićete samouvereni i imaćete snažnu energiju

1658744973_Foto-Pixabay.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Od 28. jula počinje najromantičniji i najemotivniji period. Donosi vam radost, ljubav i kreativnost, pa je ovo idealna prilika da uradite stvari kojih ste se plašili. Budite hrabri i odbacite sve što vam smeta u životu. Nećete imati bolju priliku da stvari okrenete u vašu korist, tako da nemojte oklevati!

Ovaj mlad Mesec, jer je u Lavu, svima daje samopuzdanje, jačinu i veru u sebe! Pošto ga svi osećamo sada je pravo vreme da preduzmemo korake. Da odbacimo sve što nas žulja kada su u pitanju ljubav, karijera, prijateljski odnosi kao i stvari koje radimo u svakodnevnom životu! Nemojte se plašiti ove snažne energije već joj se prepustite i neka vas vodi!

Evo i kako će se mlad Mesec u Lavu odraziti na znakove horoskopa:

Ovan - pojedini Ovnovi sada počinju zajednički život sa partnerom. Takođe, padaju maske i sada jasno vidite onog preko puta vas. Slobodni se mogu ozbiljno zaljubiti!

Bik - naglasak je na karijeri. Sada je najbitnije da jasno i glasno pričate. Plodovi rada se ostvaruju u oktobru.

Blizanci - sledi vam iznenadno putovanje gde kroz komunikaciju ostvarujete sjajne kontakte koji će vam biti od velike pomoći u narednom periodu.

Rak - očekujte neočekivano kada je karijera u pitanju! Sledi vam povišica i napredak u karijeri o kakvoj ste sanjali!

Lav - rešavanje svih problema kada je emotivni život u pitanju. Kada je karijera u pitanju stižu zahvalnosti i mapredovanje.

Devica - ovaj mlad Mesec vam govori: pustite prošlost i počnite da živite u ovom trenutku! Strahovi i prošlost vam ne mogu ništa!

Vaga - slobodne Vage ulaze u kojoj se potpuno ostvaruju. Zauzete Vage uživaju u ljubavi sa svojim pertnerom.

Pročitajte još: Merkur je ušao u Lava 9. jula i ostaje do 3. avgusta: Šta mogu da nam donesu dani pred nama?

Škorpija - ovaj pun Mesec kod vas pokreće jake enocije ali isto tako i veliku ljubomru. Pokušajte da kontrolišete sebe i da sve probleme rešite na miran način.

Strelac - vama se aktivira polje posla tj karijere. Dobijate fenomenalne ponude koje ako ih prihvatite vas uvode u potpuno novi poslovni svet. Srećno i samo hrabro!

Jarac - vi ste u principu zabrinuti za svoje finasije jer ste imali iznenadne poveće troškove. Nemojte se brinuti jer ovaj mlad Mesec vama popravlja finansije i sve dolazi na svoje mesto.

Vodolija - ovaj mlad Mesec vam poručuje da se strpite! Da nemate iznenadne reakcije i da ne donosite konačne odluke kada je ljubav u pitanju! Ribe- vama se vraća ljubav u život! Velika, prava jaka za koju se treba boriti!

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas