Ovako mu Saška tepa: ĐORĐE ĐOKOVIĆ i njegova devojka na romantičan način proslavili godišnjicu

Magazin Praksa

02. 08. 2022. 000000 14:50

Foto:Instagram/Printskrin/saskaveselinov

Saška Veselinov i Đorđe Đoković već godinu dana uživaju u ljubavi.

Ovo dvoje mladih ljudi ne kriju ljubav, a Saška često sa svojim pratiocima na Instagramu deli zajedničke fotografije njih dvoje. Tako je bilo i ovog puta.

Foto:Instagram/Printskrin/saskaveselinov

Naime, mladi par trenutno se nalazi na hrvatskom primorju gde su proslavili godišnjicu veze. Oni su u ime godinu dana ljubavi, izašli na večeru u luksuzni restoran, a mlada voditeljka je odlučila da jedan trenutak zabeleži na kameri. Ona je objavila snimak na kome se vidi Đorđe i napisala:

-Najlepših godinu dana provedenih sa tobom, Đongice.

Foto:Instagram/Printskrin/saskaveselinov

Vidimo da su Đorđe i Saška i posle godinu dana zaljubljeni kao i prvog dana, a tome u prilog ide i nadimak koji je ova lepotica dala svom izabraniku.

Pročitajte još: "Verujem u brak, ponovo bih se ženio": NIKOLA RAĐEN otkrio sve o odnosu sa sadašnjom devojkom ali i kako se ona slaže sa Anom Kokić

Podsetimo, Saška i Đorđe su se prvi put pojavili u javnosti tek početkom ove godine, a zajendo su gostovali i u esmisiji kod Ognjena Amidžića gde su iskreno govorili o svojoj ljubavi i tada je Đoković priznao da je početak njihove veze bio neslavan:

- Sve sam ugasio 2015. godine, nemam društvene mreže. Bili smo u gradu, nisam ništa proveravao. Došao sam do nje rekao joj: "Ćao", gledala je u telefon, nije me ni pogledala - prisetio se Đorđe.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU