Oglas
· · Komentari: 0
OTVORENO

"Nisam mislila da će je oženiti": Noletova majka prvi put PROGOVORILA o snaji Jeleni Đoković (FOTO)

Dijana Đoković otvoreno je govorila o životu svoga sina, najboljeg svetskog tenisera Novaka Đokovića, a dotakla se i njegove supruge.

1635013303_pjimage.jpg
Foto: Printskrin/Jutjub/K1/Blic
Oglas

Dijana Đoković otkrila je do sada nepoznate detalje iz Novakovog života, uključujući i ljubavne izbore pre Jelene. Pored toga, Dijana je prvi put prokomentarisala za medije svoju snaju, dodajući šta to zamera Novaku i Jeleni.

Naime, Novakova majka ispričala je da ju je Novak, dok je bio jako mlad, upoznao samo sa jednom njegovom devojkom iz tinejdžerskih dana.

Pročitajte još: U domu Jelene Đoković više se NEĆE GASITI rođendanske svećice, a OVO je razlog! (FOTO)

"Kao mladić koji se bavio ovim poslom, nije imao vremena za zabavljanje. Više je bio na putu nego kod kuće. Upoznala sam mu jednu devojku, koja je bila odbojkašica iz Kraljeva, bili su klinci. Kasnije smo upoznali Jelenu", rekla je Dijana, i dodala:

"Kada su imali 18 godina nisam mislila da će da se venčaju, bilo je vremena za sve, međutim, eto, pobio je to moje mišljenje i oženio se Jelenom", bila je iskrena Dijana, koja je objasnila da postoje tačke mimoilaženja u odnosu sa Jelenom i Novakom.

"Normalno je i prirodno da je Jelena preuzela neke stvari, ne bi bilo dobro da se ja mešam. Ne mešam se u njihov život. Oni retko nažalost dolaze, oni su stvorili svoju porodicu i oazu, Jelena određene stvari radi na svoj način. Dolazi do mimoilaženja, naročito po pitanju ishrane koju ne podržavam", rekla je Novakova majka u jednoj emisiji za "Blic".

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas