Oglas
· · Komentari: 0
POZNATI

Jelena ĐOKOVIĆ uporedila NOVAKA sa filmskim junakom, reagovao SVETSKI DžET-SET (FOTO)

Supruga najboljeg tenisera na svetu okačila emotivnu fotografiju

1657543275_profimedia-0706436993.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Svetski broj jedan i srpski teniser Novak Đoković juče je sedmi put je osvoji ATP turnir Vimbldon i četvrti put zaredom ispisao svoje ime na zidu šampiona u Londonu. Na isti dan, simbolično Novak i Jelena Đoković proslavljali su osmu godišnjicu uspešnog braka, podrške i uzajamne ljubavi, pa je i trofej upravo Novak posvetio svojoj supruzi.

Pročitajte još: Sofija Milošević oduševila javnost svojim stajlingom: Majka dvoje dece izgleda kao devojčica (FOTO)

Nedugo po osvajanju Vimbldona, Jelena Đoković ponosno je pokazala koliko je njen suprug veliki, kako u njenim očima tako i u očima celokupne javnosti. Naime, Jelena Đoković okačila je njihovu zajedničku fotografiju na kojoj su okrenuti leđima dok stoje ispod natpisa "ako se možete suočiti sa trijumfom i katastrofom i tretirati ta dva prevaranta na isti način" i uporedila svog supruga sa filmskim junakom Džejmsom Bondom zbog 7. titule na Vimbldonu. 

Pročitajte još: Seka Aleksić postala bogatija za 25 000 evra: Pristala da pozira bez odeće, a polovinu honorara DONIRALA (FOTO)

- 007. Đoković. Novak Đoković - navela je Jelena Đoković u duhu tradicionalne rečenice i predstavljanja filmskog junaka Džejmsa Bonda.

Ubrzo po objavljivanju fotografije usledili su komentari i reakcije svetskog džet-seta, domaćih poznatih ličnosti i fanova sa cele planete.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas