Najbolji letnji odevni komadi po meri glumice Jelene GAVRILOVIĆ (FOTO)

Kristina Malešević

03. 08. 2022. 000000 21:00

Foto: Ataimages

Jelena Gavrilović jedna je od najnadarenijih srpskih glumica koja je istovremeno i pevačica i  producentkinja. Uz sve to, Jelena Gavrilović jedna je od najzgodnijih javnih ličnosti koja veliku pažnju posvećuje redovnom vežbanju, konzumiranju zdravih namirnica i generalno, trudi se da vodi zdrav život i bude okružena pozitivnom energijom.

Pročitajte još: Marina Visković nije izneverila fanove: Pevačica nastupala sa povredom leđa, svi su mislili da je to deo stajlinga (FOTO)

Tokom boravka na javnoj sceni, Jelena gavrilović izgradila je i jedinstven modni stil pažljivo birajući komade koji odlično pristaju prilikama u kojima se nađe.

Pogledali smo njena omiljena modna izdanja na društvenim mrežama i odabrali savršene letnje odevne komade u kojima ćete zablistati.

Pročitajte još: Skupio preko MILION PRATILACA: Andrija Milošević pokorio mreže (VIDEO)

Za specijalne prilike, posebno večernje zabave možete se odlučiti za laganu satensku haljinu bez leđa. Jelena se opredelila za aismetričnu u limun boji koja se vezuje oko vrata.

Za svakodnevne aktivnosti, šetnje sa drugaricama ili jednostavno uživanje u popodevnim satima na otvorenom, crna staenska haljina na bretele je uvek odličan izbor...

Kad odlučite da najtopliji deo dana provedete u gradu, na otvorenom, Jelena Gavrilović preporučuje da obučete lagane lanene bluzice i kratke teksas šortseve. Ona ih je odlično iskombinovala sa kaubojkama od prevrnute kože i obaveznim šeširićem na glavi...

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU