Oglas
· · Komentari: 0
glumica

Anđela Jovanović BLISTALA na crvenom tepihu! Spojiti različite boje je UMEĆE, a ona zna kako! Za Magazin Novosti kaže: "Srećna sam i ponosna" (FOTO)

Anđela Jovanović igra jednu od glavnih uloga u novom filmu "Nečista krv - greh predaka".

1629874593_239422838_721248282069511_7081477038850477010_n.jpg
Foto: O.P.
Oglas

Sinoć je u Beogradu održana premijera filma "Nečista krv - Greh predaka", rađen prema delima Bore Stankovića. Mlada glumica, Anđela Jovanović, igra ulogu Tašane i sinoć je zablistala na crvenom tepihu sa dečkom Mihailom Dudašem. 

Radnja filma dešava se pre Sofkinog rođenja, a prati priču o njenom dedi Hadži Trifunu, uglednom srpskom trgovcu, koji želi da očuva mir sa turskim vlastima u Vranju u 19. veku.

Anđela Jovanović u ulozi Tašane

Na pitanje koliko je mladoj osobi poput nje bilo izazovno da odigra lik žene iz 19. veka i kako se pripremala za ulogu, Anđela Jovanović za Magazin Novosti, kaže:

- Fizički nije bilo preteranih promena jer ja sam dosta prirodna. Kao glumica smatram da moram da budem neko ko ne mora da igra samo određeni tip žena, već da budem što neutralnija. Kostimi su mi jako pomogli, jako cenim kostim. Tražila sam da ranije imam kostimske probe i Marina Medenica je to fantastično uradila, da kad sam obukla taj kostim osetila sam se kao da sam u tom periodu. Kada je reč o psihičkim izazovima lika, dosta sam čitala, pročitala sam sva Borina dela koja sam našla, da prosto uđem u atmosferu, smatram da je kod svakog filma to veoma važno. Takođe sam čitala istorijske knjige i da izučim neke stvari koje nisam znala ili sam zaboravila ono što smo učili u školi. Tu sam shvatila koliko je važno obnavljati znanje, doprinelo mi je i na mom obrazovanju, da prosto razumem koje su to okolnosti i norme u kojima je živela ta žena, moj lik, Tašana, kojoj ja dajem deo svoje duše - priča Anđela.

Pročitajte još: Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković proslavili jubilej: Veliko slavlje u dvorištu kuće (FOTO)

Anđela ističe da je izuzetno srećna jer je deo ovakvog projekta:

- Imala sam donekle opterećenje da prenesem lik na pravi način. Jako mi je stalo do ovog posla. Ako nešto hoćes da uradiš dobro moraš mnogo da se potrudiš. Znala sam da će to biti izazov i da će tražiti dodatan napor i celu mene. Žene i danas nisu ravnopravne sa muškarcima. Imam dvojicu najboljih drugova ceo život, muškarce izuzetno cenim, tu je moj momak, otac, ali ne možemo da se pravimo da razlike ne postoje. Vreme je da počnemo da gledamo jedni druge kao ljudska bića i da vidimo čoveka preko puta sebe, a ne muškarca ili ženu. Treba da shvatimo da smo svi mi isti i da svaki čovek uvek proživljava iste stvari. Ovaj film govori i o tome, čovek je i muškarac i žena. Srećna sam i ponosna što sam deo ovakvog projekta, koji kultiviše ljude i prikazuje ozbiljan problem koji i danas imamo.

Mlada glumica pojavila se izuzetno moderno obučena. Blistala je u haljini asimetričnog kroja. Spoj koralne i roze boje haljine, sa lila sandalama dokaz je da je spoj različitih boja moguć i izuzetno privlačan.

Anđela je ćerka glumaca, Dragana Jovanoviča i Branke Pujić, koji su sinoć takođe došli na premijeru kako bi je podržali u ovom važnom ostvarenju. Popularnost je stekla ulogom Svetlane Savić u serijijama "Vojna akademija", "Moj rođak sa sela", "Totalno novi talas".

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas