"Ćutali su o svojoj vezi": PIKE i ŠAKIRA raskinuli zbog studentkinje?

Isidora Čolaković

11. 08. 2022. 000000 14:30

Foto: Profimedia

Pike (35) je u vezi sa 12 godina mlađom studentkinjom Klarom Kiom Marti. Izvori bliski paru rekli su da se njih dvoje viđaju neko vreme. Iako se pretpostavlja da je nova romansa u životu sportiste presudila njegovoj vezi sa Šakirom, to još nije potvrđeno.

Fudbaler je novu devojku upoznao dok je radila na događajima u njegovoj producentskoj kući Kosmos.

"Ćutali su o svojoj vezi, ali svi oko njih znaju šta se događa. LJudi su im pomagali da romansa ostane tajna i izbrisali su njene profile na društvenim mrežama kako niko ne bi mogao da pronađe fotografije. Samo zbog toga Pikeovi prijatelji misle da je on zapravo prilično ozbiljan u vezi sa njom", rekao je izvor blizak ovoj devojci.

Pročitajte još: Najlepši zagrljaj u "gradu ljubavi": Fotografije SLOBODE MIĆALOVIĆ iz Pariza će vas oduševiti (FOTO)

Posle vesti da se Šakira i Pike razilaze fudbalera su spajali sa brojnim devojkama. A veza bivšeg para trajala je 12 godina i donela im je sinove Sašu i Milana. Pevačica se bori za starateljstvo nad decom a uskoro će na sud i zbog sumnje da je utajila porez zbog čega joj preti osam godina zatvora i višemilionska novčana kazna.

Pike je nedavno fotografisan ispred kuće u Barseloni gde sada Šakira živi sa decom. Bio je veoma neraspoložen, a bivši par je sklopio privremenu nagodbu o starateljstvu pa brinu zajedno o deci.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU