Oglas
· · Komentari: 0

Ceca ispred svetskih zvezda: Treća na listi, iza nje Madona, Šakira, Adel... (FOTO)

Svetlana Ceca Ražnatović zasluženo ispred svetskih zvezda

1658777724_8f3105aba074decbf9444b93ded9a12acd351848.jpg
Foto: Ata images
Oglas

Lejdi Gaga je juče napravila svoj najposećeniji koncert na poznatom stadionu Stade De France čiji je kapacitet 81.331. Ipak, ni to joj nije pomoglo da bude ni blizu Ceci Ražnatović na listi najposećenijih koncerata. Srpska zvezda zauzima treće mesto koje je osvojila koncertom na Ušću, na kome je bilo 150.000 hiljada ljudi. Ona se nalazi na listi ispred Madone.

Pročitajte još: Posle bajkovitog venčanja usledio MEDENI MESEC: Na ovom mestu NINA SENIČAR uživa sa suprugom, sve odiše glamurom (FOTO)

Kada je reč o ženskim izvođačima, iznad Cece su samo Kristina Agilera i Tina Tarner.

- Ja se jako emotivno i fizički unesem dok izvodim svoje pesme i zaboravim da li pevam strofu ili refren. Unesem se i odlutam negde, pa se okrenem i pitam gde sam stala. Anastasija je jednom bila u nekom separeu i rekla sam: ''Večeras nećete čuti pesmu  ''Trepni'', jer ja ne znam tekst...'' - priznala je svojevremeno Ceca.

Foto: Facebook, printscreen

- Ćerka Anastasija me je nedavno pitala da li može neke moje pesme da uvrsti u svoj repertoar, a ja sam joj rekla da cela estrada živi od mojih pesama, pa što ne bi i ona. Rekla sam joj da peva šta god da joj je volja - rekla je tom prilikom u "Premijeri".

- Godinama sam srećna zbog mojih velikih koncerata i ponosna na svoju publiku, jer smo kada su u pitanju balkanski prostori ispisali istoriju! To mi je motiv za nove koncerte, nove želje… Naravno da prija kada se nađete u takvom društvu, na takvoj top listi i posebno kada vam na takvoj listi društvo prave svetske zvezde. Kao što znamo istoriju pišu pobednici, a verujem da ćemo u narednom periodu moja publika i ja oboriti ovaj rekord na Ušću 3 - rekla je Ceca jednom prilikom o koncertu koji je ostao zabeležen u istoriji najposećenijih.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas