Neverovatna TRANSFORMACIJA: Ova žena je skinula 70 kilograma uz tri PRAVILA koja je sebi postavila (FOTO)

Kristina Malešević

12. 08. 2022. 000000 20:30

Foto: Facebook/Emily Puglielli

Snaga volje ključna je kod gubitka kilograma, a to je dokazala i Amerikanka Emili Pigleli koja je uspela da skine više od 70 kilograma poštujući svega tri pravila - redovno je hodala, pripremala sama obroke i držala se ishrane bazirane na vrlo malo ugljenih hidrata. Nakon godinu dana rezultati su bili odlični, a mi vam donosimo kako je tekao ceo proces kroz njenu priču. 

Pročitajte još: Tri trenda iz 60-ih godina i danas osvajaju žene širom sveta: Donose duh prošlog vremena i neprolaznu eleganciju (FOTO)

Ova žena je nastavila sa gojenjem i nakon trudnoće. Ugledavši sliku sebe sa 138 kilograma shvatila je da tako više ne može dalje i da se nešto mora promeniti. Osim toga, hrana joj je služila kao uteha, a to nikako nije doprinelo gubitku kilograma. Odlučila je najpre da izbaci iz ishrane ono što je jela najviše.

– Imala sam puno problema sa šećerom i hlebom. Izbacila sam iz svoje ishrane šećer, hleb, čips, većinu ugljenih hidrata – i to mi je pomoglo – ispričala je.

Pročitajte još: OPREZ! Ovo su SMRTNE DOZE običnih namirnica

Do cilja je došla zahvaljujući tri stvari koje je uporno radila svaki dan, redovno je hodala, pripremala sama obroke i držala se ishrane bazirane na vrlo malo ugljenih hidrata. Nakon godinu dana rezultati su bili odlični i izgubila je 46 kilograma, ali nije bila zadovoljna. Vežbala je još više, hodala je, penjala se uz stepenice i vratila se na posao.

Pročitajte još: Tri idealne vrste poslova za osobe SKLONE DEPRESIJI:Stručnjaci dali mišljenje

Vreme je prolazilo, a ona je opet, pre nekoliko meseci, stala na vagu. Bila je presrećna jer je težila upravo onoliko koliko je želela – 68 kilograma.

– Ne samo da mogu više toga fizički uraditi, već sam stekla i ogromno samopouzdanje koje se reflektuje u sve aspekte mog života. Ne bojim se da probam nove stvari i družim se sa ljudima. U prošlosti sam imala problema s time. Svaki dan sama sebe podsetim da sebe ne smem staviti na zadnje mesto  - zaključila je u intervjuu američkim medijima.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU