· · Komentari: 0
OTVORENO

"Prošla sam pakao": Popularna voditeljka otkrila kako je smršala 20 kilograma!

Voditeljka prošla pakao

1634190735_natasa.jpg
Foto: YouTube printscreen /Grand

Glumica i voditeljka Nataša Aksentijević smršala je više od 20 kilograma i kaže da je to tek početak. Na ovom putu prošla je - pakao. 

Pročitajte još: STRAH OD RUŽNOĆE: Megan Foks je više puta ponela titulu najlepše žene, ali to joj nije bilo dovoljno! (FOTO)

- Bukvalno sam prošla kroz pakao. Preteško je baviti se gubljenjem kilograma, a u isto vreme biti urednik i voditelj emisije na tu temu. Ali, ja sam neko ko obožava da radi pod pritiskom, jer tada dajem svoj maksimum. Od sutra, 14. oktobra, svakog četvrtka u 22 sata na K1 televiziji gledajte moju emisiju „Na moj način“. Bilo je pakleno zabavno, da tako kažem – kaže Nataša Aksentijević. - Ideja za emisiju je došla od strane menadžmenta K1 televizije na šta sam odreagovala kao na najveći i najlepši mogući izazov ikada. Izgubila sam više od 20 kilograma. Gledajte emisiju i saznajte kako. 

Na putu zvanom „Na moj način“ najteže joj je bilo odricanje. 

- Odrekla sam se hrane koju volim, odrekla sam se alkohola koji volim, odrekla sam se slobodnog vremena. Umesto da leškarim - ja sam trenirala. Mučilo me je pitanje šta li će meni sve ovo, a pribojavala sam se da li ću uspeti da preživim. Gledaoci mogu da očekuju otkrivanje do sada neotkrivenih tajni, salve smeha i zabave, strogo čuvane recepte i izuzetno korisne savete. 

Imala je pomoć psihologa

- Moja osnovna misao vodilja je da pokažem svima da možete da živite normalno i da mršavite – kaže glumica i voditeljka. 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.