Mirka Vasiljević o braku sa Vujadinom: "Kod nas se sve stalno menja"

Jelena Knežević

15. 08. 2022. 000000 18:00

Foto: Ata images

Glumica Mirka Vasiljević otkrila je da ona i njen suprug već duže vreme žive na relaciji Kipar-Beograd. Istakla je da, dok boravi na Kipru ona je domaćica, ali da je u Beogradu situacija drugačija:

- Kod nas se sve stalno menja, na svakih šest meseci. Nikada ne znamo da li će Vujadin promeniti klub, trenutno je on u tražnji za novim klubom, pa ćemo videti gde ćemo se onda seliti. Trenutno smo u Beogradu. Čovek kad hoće, on može. Kad neće, on nađe izgovor. Gluma je deo mog krvotoka, ne samo moj poslovni poziv. Kada je glumački poziv tu, ja sam uvek za. Uspem da se organizujem, moja porodica mi dosta pomaže. Kada smo u inostranstvu, ja sam tamo domaćica i moja osnovna uloga je da kuću držim pod kontrolom i da sve ja radim, a da njemu u fokusu bude fudbal. Kada smo u Beogradu, to je malo drugačije. Tada smo malo raštrkani, on ima svoje muške aktivnosti, viđa se sa drugarima. Nekada zajedno izađemo, a nekad on ode na svoju stranu. U inostranstvu mnogo više vremena možemo da provedemo zajedno - rekla je glumica za "Kurir".

Mirka kaže da se oko dece sve dogovaraju i rade timski:

Oko dece je sve stvar dogovora. Dešava se i da je on loš policajac, dešava se i da to nekada budem ja. Sve radimo timski i međusobno se podržavamo u odlukama. Drago mi je kada deca kažu da pođednako vole i mamu i tatu - otkrila je za pomenuti medij.