Oglas
· · Komentari: 2

Nije bila naga, ali je sve ostavila bez daha: Evo kako je izgledala CECA RAŽNATOVIĆ na naslovnoj strani PLEJBOJA pre 17 godina (FOTO)

Pre 17 godina, napravila je pometnju među muškom populacijom, kada je krasila naslovnu stranu prestižnog časopisa

1660476466_ceca.jpg
Foto: Ataimages
Oglas

Svetlana Ceca Ražnatović, pre 17 godina slikala se za muški magazin "Playboy", a svojim izgledom jači pol je ostavila potpuno bez daha iako se nije slikala naga.

Pročitajte još: Sanja Marinković u društvu markantnog muškarca: Ko je tajanstveni čovek i da li je ovaj lepotan uspeo da osvoji njeno srce? (FOTO)

U stilu svetskih zvezda, Ceca je pozirala odevana u crni brushalter koji je prekrila kajlama, bundicom i kačketom na kome piše "rich", a i ovoga puta u prvi plan su dospele njene savršene obline i izvajano telo kojim je oduševila muški deo populacije. 

Pogledajte kako je Ceca izgledala pre 17 godina.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas