· · Komentari: 3

Ćerka Džulije Roberts izgleda isto kao ona: Prelepa Hejzel je slika i prilika svoje majke (FOTO)

Sličnost je neverovatna

1660553138_profimedia-0699337743.jpg
Foto: Profimedia

Džulija Roberts je poznata po svojoj lepoti i predivnom osmehu koji zrači. Ona je sinonim za damu i holivudsku zvezdu koja pleni svojim izgledom i stavom.

Što se tiče njenog privatnog života, ona ga uglavnom drži u tajnosti i ne govori o njemu. U braku je sa glumcem Denijem Moderom već 20 godina. Oni imaju troje divne dece. 

Pročitajte još: Klasična elegancija: MILAN MARIĆ i ovog puta izgledom oduševio ženski deo publike (FOTO)

Hejzel Modero ima 16 goidna, a nedavno se pojavila na crvenom tepihu u Kanu sa svojim ocem. Sve oči su bile uprte u nju zbog sličnosti sa njenom majkom. Bila je u dugoj bež haljinici koja joj se savršeno odgovarala.

 

Potpuno prirodnog izgleda, ostavila je bez teksta sve prisutne. Dok neki komentarišu kako malo liči i na oca, većina je mišljenja da je Hejzel kopija svoje majke.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.