Pike u vezi sa studentkinjom: Kako će reagovati Šakira nakon prekršenog dogovora

Kristina LJubisavljević

22. 08. 2022. 000000 19:28

Foto: profimedia

Pevačica je u međuvremenu napustila Barselonu, Španiju i Evropu, pa se skrasila u Majamiju, dok je Pike ostao da se priprema za novu sezonu koja će njegovom klubu biti veoma izazovna.

Španski fudbaler i jedan od najvažnijih igrača Barselone već je preboleo raskid veze koja je trajala godinama i španski mediji uspeli su da ga uhvate u zagrljaju nove devojke. NJih dvoje su zajedno posetili muzički festival, a dobro obavešteni izvori kažu da je u pitanju Klara Čia Manti (23), studentkinja i devojka koja je u Pikeovoj kompaniji radila kako bi sticala iskustvo.

Pročitajte još: Evo sa kim je viđena Dženifer Garner dok se njen bivši venčavao sa Dženifer Lopez: Dobila je pozivnicu, ali imala je preča posla

Zbog fotografija koje su se pojavile u javnosti, poznata pevačica se iznervirala, a razlog za to nije samo što je defanzivac Barse odmah "krenuo dalje" i našao 12 godina mlađu devojku.

Kako tvrde španski mediji, Šakira je pobesnela zbog toga! Pevačica i štoper Barselone napravili su usmeni dogovor po kojem je trebalo da svoj privatan život čuvaju daleko od očiju javnosti u prvoj godini nakon raskida, ali je Đerar Pike veoma brzo prekršio to pravilo.

NJemu je bilo potrebno samo nekoliko nedelja da se u javnosti pojavi sa novom devojkom. I pre toga su ga mediji povezali sa nekoliko žena, ali izgleda da je odmah nakon raskida sa Šakirom Đerar uplovio u vezu sa Klarom.

Pročitajte još: ZASENILA SVE: BOGDANA RAŽNATOVIĆ došla u Titel sa Veljkom i zblistala u belom kombinezonu (FOTO)

Upravo taj detalj iz života španskog fudbalera mogao bi da utiče na njihovu brakorazvodnu parnicu. Šakira planira da deca u narednim godinama žive sa njom u Majamiju i čak je bila spremna da ponudi Pikeu novac za to. On nije pristao na da uzme novac, ali bi kršenje dogovora moglo da bude Šakirin argument na sudu.