Oglas
· · Komentari: 0

Bila je simbol ženstvenosti 70-ih godina: U osmoj deceniji izgleda duplo mlađe, a sada je otkrila i tajnu svoje mladolikosti (FOTO)

Glumica koja je sedamdesetih lomila muška srca

1660734780_zaklin.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Džeklin Smit, duboko je zagazila u osmu deceniju, ali za nju vreme kao da je stalo. To pokazuju i fotografije na Instagramu, kojima redovno svoje obožavaoce obaveštava o dešavanjima iz privatnog života.

Pročitajte još: Ove majke poznatih muškaraca važe za NAJGORE svekrve na svetu (FOTO)

Javnost je osvojila ulogom privatne detektivke Keli Geret, u prvoj postavci kučtne krimi serije "Čarlijevi anđeli", a jedina je glumica koja je odigrala glavnu ulogu do kraja emitovanja.

Postala je poznata i kao uspešna žena, koja je od svog imena napravila i brend kozmetičkih proizvoda, a nekoliko godina za redom, u anketama je proglašavana za najlepšu ženu na svetu.

Iako ima blizu 80. godina (77), Džeklin deluje kao da je tek ušla u 40-te, a to pokazuju i njene fotografije na kojima mogu da joj pozavide mnogo mlađe devojke.

Tajna njene mladolikosti je u načinu života, ali i ishrane o kojoj veoma vodi računa, pa je nedavno otkrila i recept za zeleni smuti koji pije svakodnevno.

- Ovo je tako ukusno i daje mi energiju. Evo recepta. U blender stavite pola krastavca, pola jabuke, jednu stabljiku celera, jednu krišku đumbira, 1/4 šolje spanaća, 1/4 šolje kelja, sok od 1/4 limuna. Dodajte vodu tako da prekrije polovinu sipanih sastojaka, dobro izblendirajte i prespite u omiljenu flašicu. Uživajte - napisala je.

Pročitajte još: Crvenokosa glumica promenila FRIZURU: Jelenu Đokić ne biste prepoznali (FOTO)

Od 1997. godine je u braku sa hirurgom Bredom Alenom. Pre njega, udavala se tri puta, a iz trećeg braka sa Tonijem Ričmondom ima sina i ćerku.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas