Glamurozno venčanje okupilo poznate: Anja Mit zablistala u raskošnoj venčanici i priredila suprugu nesvakidašnje iznenađenje (VIDEO)

Jelena Blažić

05. 09. 2022. 000000 09:14

Foto: Ataimages

Anja Mit i Ognjen Vesić, venčali su se juče u Beogradu, a glamuroznom venčanju prisustvovale su brojne javne ličnosti. 

Pročitajte još: Da li znate o kome je reč? Jedan je od najpopularnijih naših glumaca, a pre 26 godina je izgledao potpuno drugačije (FOTO)

Veselje upriličeno u jednom beogradskom restoranu, a prvi ples odigrali su uz pesmu Doris Dragović "Malo mi za sriću triba", a na opšte oduševljenje prisutnih gostiju, numeru je upravo otpevala mlada.

Na venčanju je ponela čak tri venčanice, a slavlje je potrajalo do duboko u noć. Od poznatih kolega, slavlju su prisustvovali, Dušan Kaličanin, Bojana Ordinačev, Ivana Dudić, Sanja Marinković, Jana Milić i mnogi drugi.

 

 

 

 

Anja i njen suprug nisu skidali osmeh sa lica. Mlada glumica jednom prilikom je otkrila kako je upoznala supruga, kao i da je to bila ljubav na prvi pogled.

- Upoznali smo se na snimanju emisije koju sam tada vodila. Imala sam zadatak da letim avionom, a on da upravlja jer je pilot. Bila je to ljubav na prvi pogled i let koji ću zauvek pamtiti. Posle svega par meseci veze počeli smo da živimo zajedno i uveliko pričali o sledećem koraku - braku, rekla je ona.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU