Oglas
· · Komentari: 0

Anja Mit proslavila DEVOJAČKO VEČE: Glumica spremna za venčanje (FOTO)

Glumica Anja Mit uskoro staje na "ludi kamen"

1662220640_Untitled12.jpg
Foto: Instagram/Printskrin/ Anja Mit
Oglas

Za samo nekoliko dana Anja Mit izgovoriće sudbonosno "da" Ognjenu Vesiću, pilotu koji je za samo lepu glumicu osvojio na prvi pogled. Tim povodom, Anja su sinoć prijateljice organizovale devojačko veče, među kojima su bile i glumice Ivana Dudić i LJubinka Klarić.

Lepa Anja Mit zablistala je u beloj haljini koju je upotpunila biserima, a zbog sreće i radosti koju su joj prijateljice priredile u jednom beogradskom restoranu nije mogla da skine osmeh sa lica.

Drugarice su je iznenadile tortom u njenoj omiljenoj roze nijansi, sa natpisom "Bride to be", a tokom večeri raspoložene i vesele uživale su u brojnim domaćim hitovima, da bi na kraju završile u jednom klubu i to na nastupu Marije Mikić.

Pročitajte još: VODITELJKA SLAGALICE u vezi sa GLUMCEM: Marija Veljković pokazala novog izabranika (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mit Anja (@anjamitofficial)

Venčanje je zakazano za septembar, te se pripreme uveliko privode kraju. Buduća mlada najavila je da će tokom svadbe promeniti čak tri venčanice, što je posebno raduje.

- Najviše vodim računa da nešto ne zaboravimo i bez notesa ne izlazim iz kuće. Imaću i tri venčanice i ne znam koja je lepša. Moja prijateljica Merima, koja ima salon venčanica, bila je zadužena da se osećam kao princeza i jedva čekam da ih obučem, naravno ne sve tri ođednom (smeh) - izjavila je nedavno Anja i otkrila da će na venčanu uzeti muževljevo prezime Vesić.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas