· · Komentari: 0
POZNATI

Glumica Anja Mit ovu godinu će pamtiti kao najdužu, a za Magazin Novosti je otkrila koje su njene novogodišnje želje

Zapaženu ulogu je imala u seriji "Istine i laži" gde je glumila Taru Isidorović.

1608577301_anja-mit.png
Foto: Printskrin / instagram / anjamitofficial

Anja Mit je naša mlada glumica koju smo imali prilike da gledamo u serijama: "Istine i laži", "Komšije", "Priđi bliže", "Senke nad Balkanom", ali i u mnogobrojnim pozorišnim predstavama.

Pročitajte još: Glumica IVA ŠTRLJIĆ: Godina 2020. me je mnogo obradovala, a znam da joj nije bilo lako

Glumica za Magazin Novosti otkrila šta priželjkuje u Novoj godini, po čemu će pamtiti 2020. godinu, i koja je njena poruka za čitaoce.

  • Kako ćete proslaviti ovu Novu godinu?

- Proslaviću je u miru, sa svim merama i savetima jer drugačije ne možemo. Inače volim da dočekam ponoć u krugu dragih ljudi, bez gužve, tako da mi ni sad ništa neće biti drugačije.

  • Koji je najlepši poklon koji ste dobili za Novu godinu?

- Još nisam dobila najlepši poklon, iščekujem ga.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anja Mit (@anjamitofficial)

 

Pročitajte još: "Zlatna sportistkinja", Ivana Anđušić ispričala za Novosti čemu ju je naučila 2020. godina

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anja Mit (@anjamitofficial)

  • Po čemu ćete pamtiti 2020. godinu, ako izuzmemo koronavirus?

- Pamtiću je po najdužoj godini do sada, koja je počela sjajno, a trajala predugo. Naučila me da na neke stvari ne možemo da utičemo, i da su naš mir i zdravlje najvažniji.

  • Koja je Vaša novogodišnja želja?

Moja novogodišnja želja je da se već od početka 2021. godine situacija sa virusom korona reši i da se vratimo u normalni, ispunjeni život bez maski, straha, puni vere, optimizma i sreće.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anja Mit (@anjamitofficial)

  • Poruka našim čitaocima.

- Želim vam svima mir, srecu, ljubav, uspeh i nasmejanu 2021.godinu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.