"Nisam želela da budem živa": Kejti Prajs otkrila jezive detalje silovanja

Jelena Blažić

09. 09. 2022. 000000 10:20

Foto: Youtube printscreen/katie price

U dokumentarnom filmu, Kejti Prajs pričala je o jezivim detaljima silovanja koje je doživela 2018. godine. NJu je mučki zlostavljalo šestorica muškaraca, zbog čega je želela sebi da oduzme život.

Pročitajte još: Nikolas Kejdž postao otac: Devojčica dobila zanimljivo ime

Ovaj jezivi slučaj dogodio se, kada je radila za ITV u Johanesburgu. Opljačkan je autobil ekipe i pokradena su im sva dokumenta, pare, laptopovi i ostala tehnika.

- Neshvatljivo je da nismo imali osiguranje. Da smo ga imali, cela ova situacija bi bila izbegnuta, onda sam mogla da izađem na kraj sa šestoro momaka koji su me držali na nišanu i silovali - rekla je Kejti, koja je nakon toga pala u tešku depresiju, zbog koje je htela da se ubije.

- Jednom sam se udarala. Imala sam modrice po licu i vratu, a kada sam se probudila, nisam htela da budem živa - dodala je.

Tada je odlučila da potraži stručnu pomoć, iako su mnogi pomislili da se leči od alkohola i droge, ona je tada bila na psihijatrisjkom lečenju zbog traume koju je preživela.

- Bila sam usamljena jer sam živela na selu i trebao mi je razgovor, pa sam smatrala da je u redu da vozim u takvom stanju - rekla je Kejti i istakla da to više nikada ne bi uradila.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU