Oglas
· · Komentari: 0

Adriana Lima i četiri METALIK HALJINE - da li nam poznata manekenka daje nagoveštaj trenda? (FOTO)

Još jedno odlično izdanje Adriane Lime savršen je nastavak sijuckavog niza.

1643623788_profimedia-0639874017.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Model Adriana Lima pokazala kako se vozi po trkačkoj stazi. Brazilska lepotica (40) držala je kacigu dok je pozirala u blistavoj metalik haljini pored električnog poršea na Svetskom prvenstvu Formule E.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima)

Manekenka je otputovala u Saudijsku Arabiju na drugu trku osme sezone koja je održana u subotu. Adriana je objavila na mreži posle trke: „Sjajno sam se provela večeras. "Jedva čekam trku u Brazilu."

Pročitajte još: KOMBINACIJA ZA DESETKU: Kejt Midlton ponela minđuše od 10 evra, a haljina i duge čizme su posebna priča (FOTO)

Adrijani nije strano da nosi upadljive haljine, jer je prethodno pokupila brojne komplimente u zlatnoj haljini na događaju u LA-u.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima)

Lima je očigledno ljubitelj metalih, zlatnih i srebrnih tonova, budući da je u poslednje vreme nekoliko puta viđena baš u takvim kombinacijama. Da li nam ona time najavljuje trend za ovu godinu?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima)

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas