Oglasio se otac Marijane Seifert: Nakon četiri meseca od nestanka otkriveni nepoznati detalji iz braka pobednice Velikog brata

Jelena Blažić

12. 09. 2022. 000000 08:20

Foto: Youtube printscreen

Četiri meseca nakon nestanka Marijane Seifert, oglasio se i njen otac koji je izneo do sada nepoznate detalje.

Pročitajte još: Deda joj je bio srpska glumačka legenda a ona je danas izrasla u pravu lepoticu: Evo kako izgleda UNUKA LJUBIŠE SAMARDŽIĆA (FOTO)

Roditelji rijaliti zvezde navodno su dobili informaciju da im je ćerka nastradala na Sljemenu, gde je, prema njihovim saznanjima, zagrebačka policija još uvek nije tražila. Marijanin otac Ivo Kovačević je tokom istrage otkrio medijima kako u braku njegove ćerke i zeta nisu cvetale ruže, iako je njen suprug nadležnim organima ispričao potpuno drugačiju priču.

- Karlo nam je rekao nakon četiri dana od nestanka da su sedeli za stolom 15 minuta i pričali. Znam da je njihov odnos bio loš još od Nove godine. Bili su pred razvodom, imali su probleme - rekao je utučeni otac Marijane Sajfert.

Marijanina sestra Maja Kovačević, trebalo je nedavno da uđe u "Zadrugu 6", međutim, kako su mediji pisali, to se nije desilo jer je navodno pobegla iz karantina.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU