Oglas
· · Komentari: 0

Sestra pobednice VELIKOG BRATA slomljena nakon Marijaninog nestanka: "Svi je tražimo"

Sestra pobednice Velikog brata ne može da dođe sebi zbog nestanka sestre

1651125987_marijana.png
Foto: Youtube printscreen
Oglas

Marijana Seifert, poznatija kao Čvrljak, nestala je pre dve noći u Zagrebu. Kako su hrvatski mediji naglasili, ona se udaljila sa prebivališta u Lastovskoj ulici u kojoj je živela sa sadašnjim suprugom.

Pročitajte još: Da li ste čuli za Eptaderm? Švajcarski naučnici su stvorili linije koje ciljano neguju ova stanja kože

Sestra pobednice Velikog brata, Maja Kovačević, slomljena nakon vesti koje je čula, ne može da dođe sebi od šoka:

- Šta da kažem ne znam ništa osim da je nestala i da je tražimo - rekla je Maja za Kurir i dodala da Marijana nije imala nikakvih problema u braku.

Kako je suprug Marijane izjavio, ne zna šta se dogodilo te noći, jer su oko ponoći ostišli da spavaju, a kada se probudio, video je da je nema.

- Ja sam prijavio nestanak policiji. Ne mogu govoriti o okolnostima, ne znam ih ni ja – kratko je rekao Seifert.

U trenutku nestanka bila je obučena u kratku majicu boje senfa, crnu sportsku jaknu, trenerku crne boje sa belo-crvenom crtom i svetle patike, preneli su hrvatski mediji.

Podsetimo, Marija Čvrljak sada Serifat, postala je poznata kao pobednica Velikog brata, koja je javno u popularnom rijalitiju prevarila supruga.

Pročitajte još: PERUTANJE, TAMNE FLEKE ILI DEPIGMENTACIJA? Otkrijte “švajcarsku tajnu” zdrave kože

Nakon izlaska iz šoua, nastavila je romansu sa Nikolom Nemeševićem Nemešom sa kojim je takođe kratko bila u braku. Povukla se iz javnosti, a onda se u decembra 2020. godine  tajno udala za Karla Seiferta iz Zagreba.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas