Oglas
· · Komentari: 0

Nestala POBEDNICA VELIKOG BRATA: Marijani se izgubio svaki trag, oglasio se i Nemeš, njen bivši suprug (FOTO)

Policija apeluje za pomoć u slučaju nestanka Marijane Seifert

1651084407_Untitled.jpg
Foto: Printskrin/Jutjub
Oglas

Zagrebačka policija traga za Marijanom Seifert, a kako su saopštili nije viđena nakon što se udaljila sa adrese prebivališta u Lastovskoj ulici u Zagrebu. U trenutku nestanka bila je odevena u kratku majicu boje senfa, crnu sportsku jaknu, helanke crne boje sa belo-crvenom crtom i svetle patike.

Seifert je poznata po učestvovanju i pobedi u rijaliti šouu "Veliki brat" 2011. godine, a postala je slavna nakon što je u taj šou ušla kao udata žena (tada je bila u braku sa Ivanom Čvrljkom), a iz njega izašla s novim dečkom, sa kojim će kasnije biti i u kratkom braku - muzičarem Nikola Nemešević Nemeš.

Pročitajte još: "IMAM DETE KOJE PATI": Megan Foks otkrila da je kupovala knjige koje su napisala TRANSRODNA DECA da bi pomogla sinu

Sada se preziva Seifert nakon što se udala za sadašnjeg muža Karla. Upravo je Karlo prijavio njen nestanak u ulici gde žive i objavio apel za pomoć na društvenim mrežama:

Nakon što se Marijanin suprug oglasio za medije, svoju izjavu dala je i njena sestra, nekadašnja učesnica rijalitija "Bar" Maja Kovačević, a sada se javio i njen bivši muž, pevač Nikola Nemešević Nemeš.

Pročitajte još: Da li ste čuli za Eptaderm? Švajcarski naučnici su stvorili linije koje ciljano neguju ova stanja kože

"Čuo sam pre 15 minuta i šokiran sam. Ne znam šta da kažem, nadam se da će sve dobro da se završi", rekao je Nemeš za Telegraf i dodao:

"Nismo već dugo u kontaktu, tako da ne znam ništa o njoj", završio je.

Pročitajte još: PERUTANJE, TAMNE FLEKE ILI DEPIGMENTACIJA? Otkrijte “švajcarsku tajnu” zdrave kože

U slučaju da posedujete informacije o ovoj osobi iz zagrebačke policije mole da obavestite najbližu policijsku stanicu ili nazovete na broj 192. Takođe, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.

BONUS VIDEO:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas