Održana dodela EMI NAGRADA 2022: Dame blistale, a ove elegantne toalete su se posebno izdovjile (FOTO)

Kristina LJubisavljević

13. 09. 2022. 000000 11:40

Foto: Profimedia

Dodela Emi nargada održana je sinoć u Los Anđelesu. Prestižna 74. po redu manifestacija koja dodelju nagrade najboljima iz filmske industrije okupila je brojne poznate poznate ličnosti. Crveni tepih uvek je sinonim za glamur i visoku modu, a tako je bilo i sinoć.

Zvezde su se prošetale u pažljivo odabranim toaletama, koje nagoveštavaju modu za naredni period, a nama su sledeće privukle posebnu pažnju:

Lili Džejms, zvezda serije Downton Abbey odiše glamurom u bronzanoj haljini. Dugačka haljina koja prati liniju tela istakla je vitku figuru glumice, a toaletu potpisuje modna kuća Versaće. Imala je naglašene oči, dok je kosu pustila da pada u prirodnim talasima.

Pročitajte još: Nakon venčanja u Beogradu slavlje nastavljeno u Crnoj Gori: Saška Veselinov zablistala u elegantnoj haljini na obali mora (FOTO)

Glumice Keli Hevs i Hana Vadingem odlučile su se za roze, bajkovite haljine. Keli je dala pravu sliku elegancije u haljini od tila, dok se Hana odlučila za takođe roze haljinu, a ponela ju je uz bele patike, što je privuklo veliku pažnju.

Foto: profimedia

Zvezda koja je dobila jedno od najvećih priznanja večeri i trijumfovala u izboru za najbolju glavnu glumicu za seriju Euforija, Zendaja, vodila se visokom elegancijom, pa je nagradu preuzela u dugačkoj "princeza" haljini crne boje.

Foto: profimedia

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU